Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Αυτοκτόνησε η ανήλικη που είχε συγκλονίσει το YouTube

Σοκ στον Καναδά


Δημοσίευση ΟΚΤ 15, 2012

Αυτοκτόνησε η ανήλικη που είχε συγκλονίσει το YouTube

Η Amanda Todd, μια έφηβη από το Βανκούβερ του Καναδά που δημοσιοποίησε τον περασμένο μήνα την ιστορία της στο YouTube, βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αρχές πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε. Δείτε το βίντεο που η ίδια είχε προωθήσει στο YouTube.

Η Αμάντα αφηγείται την ιστορία της: μια ιστορία επίμονου εκφοβισμού, τόσο online όσο και εκτός δικτύου. «Στην 7η τάξη», ξεκινάει, «ξεκίνησα να μιλάω με κόσμο μέσω web cam».

Κάποια στιγμή ένας άγνωστος την έπεισε να εμφανιστεί γυμνή στην κάμερα. Ένα χρόνο αργότερα, ένας άνδρας επικοινώνησε μαζί της στο Facebook, απειλώντας την ότι θα δημοσιεύσει μια τόπλες φωτογραφία της. Ο ξένος γνώριζε τα πάντα για εκείνη: τη διεύθυνσή της, το σχολείο, τους φίλους, τους συγγενείς, καθώς και τα ονόματα των μελών της οικογένειάς της. Σύντομα, η γυμνή φωτογραφία της είχε κοινοποιηθεί σε όλους.

Η Αμάντα μη μπορώντας να αντέξει την πίεση, έπαθε αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη, που οδήγησαν σε ένα μονοπάτι από ναρκωτικά και αλκοόλ.

Χρειάστηκε να αλλάξει σχολείο, όπου και βρήκε νέους φίλους. Όμως ο άγνωστος άντρας την εντόπισε ξανά και έκανε νέα επίθεση. ¶λλαξε ξανά σχολείο, ακόμα και πόλη, αλλά οι επιθέσεις συνεχίστηκαν και εκτός διαδικτύου. Ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Δυστυχώς, τελικά τα κατάφερε.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb