Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

«Ντροπή της Φουρέιρα να κρύβει την καταγωγή της»

Tι δήλωσε ο πρώην παίκτης του Fame Story Devis Xherahu

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2012

«Ντροπή της Φουρέιρα να κρύβει την καταγωγή της»

Ο Αλβανός σταρ και πρώην παίκτης του Fame Story Devis Xherahu μίλησε σε συνέντευξή του για την καριέρα του στην Αλβανία και για την Ελένη Φουρέιρα.

"Είναι λάθος να κρύβεις την καταγωγή σου! Όταν δεν ξέρεις από πού έρχεσαι, δεν ξέρεις πού πας. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. Αν είναι αλήθεια, είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. Αυξάνει το φόβο για την καταγωγή τους στα δεκαπεντάχρονα Αλβανάκια που την ακούν και τη θαυμάζουν. Τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα στην Ελλάδα δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή επειδή κατάγονται από την Αλβανία.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί εγώ φώναξα στο Fame Story ότι είμαι Αλβανός. Έκανα μία επανάσταση για την πατρίδα μου. Για ποιο λόγο, αν είναι αλήθεια, να μην το πει. Δεν καταλαβαίνω το λόγο. Το μήνυμα που δίνει εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Δε γίνεται τα παιδιά να μεγαλώνουν με ντροπή για την πατρίδα τους. Αυτό με στεναχωρεί πιο πολύ. Κατά τα άλλα θα είμαστε ένα εκατομμύριο Αλβανοί μείον ένα άτομο. Δε έγινε τίποτα. Αυτή ας πει ό,τι θέλει και ας νιώσει όπως θέλει. Πρόβλημά της. Οι Αλβανοί είναι περήφανος λαός. Σήμερα πια είμαστε μία οικογένεια σε μια Ευρώπη που δεν έχει σύνορα. Για ποιο λόγο να κρύβουμε την καταγωγή μας;".

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb