Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Ψυχαγωγία

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Ποτέ Ξανά

New single!


Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2012

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Ποτέ Ξανά

Το «Ποτέ Ξανά» είναι το πρώτο τραγούδι που γεννιέται από μια δυνατή συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ! Τους τελευταίους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζει πυρετωδώς το καινούργιο του άλμπουμ, στο οποίο τη μουσική και την παραγωγή θα υπογράφει εξολοκλήρου ο συνθέτης των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών, ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο νεαρός τραγουδιστής που έκανε αίσθηση πριν ενάμισι χρόνο με το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ «Μάλλον Κάτι Ξέρω», από το οποίο ξεχώρισαν πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες, τράβηξε την προσοχή του Γιώργου Θεοφάνους με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και την ενέργειά του και ο συνθέτης τώρα του εμπιστεύεται πολύτιμο υλικό για το δεύτερο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο.

Στο πρώτο single του δίσκου, το τραγούδι «Ποτέ Ξανά», ξεχωρίζει επίσης και η συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού στους άμεσους, σύγχρονους και γιΆ αυτό το λόγο κολλητικούς στίχους.

Δείτε το video clip!

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb