Η καλύτερη ελληνική μουσική από τα κανάλια του Arion Radio. Mουσικά νέα, videos, εκδηλώσεις και καθημερινά ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.
Νέα

Στο νοσοκομείο αιφνιδίως ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς

Νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από το πρωί της Δευτέρας


Δημοσίευση ΔΕΚ 28, 2010

Στο νοσοκομείο αιφνιδίως ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς

Στο νοσοκομείο αιφνιδίως ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς

Στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από το πρωί της Δευτέρας ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Ο 80χρονος ηθοποιός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται στο θέατρο «Αθήναιον» στην παράσταση «Το ¶νθος Του Κακού» με το θίασο της Μιμής Ντενίση αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους…

Την αρχική σύγχυση γύρω από την κατάσταση του ηθοποιού ξεκαθάρισε η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, η οποία σε τηλεφωνική επικοινωνία με το poral tlife.gr, εξήγησε ότι ο πατέρας της υποφέρει από άσθμα και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε όταν γύρισε στο ξενοδοχείο μετά την παράσταση. Οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και του έκαναν εισαγωγή. Δεν απαιτήθηκε όμως να εισαχθεί σε μονάδα εντατικής και φαίνεται να ανταποκρίνεται κανονικά στη φαρμακευτική αγωγή.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Κώστας Βουτσάς αναμένεται να πάρει εξιτήριο σύντομα, ίσως και μέσα στην σημερινή ημέρα.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb