Νέα

«Η δολοφόνος των 500 κιλών»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 24, 2012

«Η δολοφόνος των 500 κιλών»

Το 2008 η Μάιρα Ροζάλες είχε ομολογήσει ότι σκότωσε κατά λάθος τον 2χρονο ανιψιό της, προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης στο Τέξας.

Η Μάιρα την εποχή που πέθανε το άτυχο αγοράκι ζύγιζε περίπου 500 κιλά. Στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, η 32χρονη είπε ότι είχε καταπλακώσει το παιδί άθελά της, την ώρα που κοιμόταν.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πίστεψε ούτε για μία στιγμή τη Μάιρα επειδή... ήταν υπερβολικά παχύσαρκη και δεν μπορούσε να αλλάξει πλευρό στο κρεβάτι. Επομένως δεν θα μπορούσε να είχε πλακώσει το αγόρι.

Μάλιστα, την εποχή της δίκης οι Αρχές αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν έναν τοίχο του σπιτιού της γυναίκας, για να τη βγάλουν και να την οδηγήσουν, με ειδικό κρεβάτι, στο δικαστήριο.

Λίγο αργότερα, η Μάιρα αποκάλυψε τι είχε συμβεί πραγματικά: είχε πει ψέματα για να προστατεύσει την αδελφή της και μητέρα του μικρού, η οποία, τη μοιραία ημέρα, είχε χτυπήσει πολλές φορές το αγοράκι στο κεφάλι με μία βούρτσα μαλλιών.

Όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ζαλάδες και αναπνευστικά προβλήματα, οι γιατροί δεν επέτρεπαν στη μητέρα του να το δει, αν δεν τους έλεγε τι ακριβώς είχε συμβεί. Έτσι, εκείνη παρακάλεσε την αδελφή της να πει ότι πλάκωσε τον 2χρονο κατά λάθος.

«Τη λυπήθηκα και αποφάσισα να τη βοηθήσω», είπε η Μάιρα.

Τελικά, η μητέρα του μικρού κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη, ενώ η Μάιρα μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παχυσαρκίας.

Η ιστορία της έγινε ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί σε λίγες ημέρες από το αμερικανικό κανάλι TLC, με τον τίτλο «Η Δολοφόνος των 500 Κιλών»!

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb