Ψυχαγωγία

Καλίδης ‑ Μενιδιάτης ‑ Καλλή


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 26, 2012

Καλίδης ‑ Μενιδιάτης ‑ Καλλή

Η καλύτερη πρόταση για γνήσια λαϊκή διασκέδαση και αυτή τη σεζόν είναι το νυχτερινό κέντρο VOX!
Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή μας περιμένουν για να διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Πάνος Καλίδης έχει γράψει την δική του ιστορία στο VOX καθώς εμφανιζόταν στο μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Στέλλα Καλλή πριν έναν χρόνο σαρώνοντας στην αθηναϊκή νύχτα.
Ο Πάνος Καλλίδης έχει φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά καθώς ξέρουν ότι με αυτόν να δίνει το ρυθμό από την πίστα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουν αξέχαστα. Έχει απίστευτη ενέργεια και στο ρεπερτόριό του περιλαμβάνονται άκρως ανεβαστικά κομμάτια. Με την τελευταία του επιτυχία «Παραγνωριστήκαμε» , έχει την πρώτη θέση στο ραδιόφωνο και στην διασκέδαση το καλοκαίρι του 2012!

Το σχήμα στο VOX συμπληρώνει ο μοναδικός Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος έχει πάρει τα εύσημα στη νυχτερινή διασκέδαση εδώ και πολλά χρόνια. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα και έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες δισκογραφικές επιτυχίες. Με την υπέροχη ερμηνεία του θα μας ταξιδέψει με αισθαντικές μπαλάντες μέχρι χασάπικα και βαριά ζεϊμπέκικα.

Η Στέλλα Καλλή είναι η κυρία της παρέας και αναμένεται να προκαλέσει πανικό. Έχει μπει δυναμικά στον χώρο του τραγουδιού και της δισκογραφίας και το κομμάτι που έγραψε γιΆαυτήν ο Φοίβος «Για πόσο ακόμη» έχει γίνει mega hit.
Η Στέλλα Καλλή εντυπωσιακή όπως πάντα θα δώσει σίγουρα τον καλύτερό της εαυτό και σίγουρα θα ανεβάσει το κέφι στα ύψη.

Ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα που το αποτελούν νέοι και πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες μας περιμένει στο VOX από τον Οκτώβριο.
Μας ετοιμάζουν ένα γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα για να περάσουμε αξέχαστα με την παρέα μας, με πολύ τραγούδι και χορό.

Η ποιότητα διασκέδασης που προσφέρει τόσα χρόνια το VOX είναι γνωστή γιΆαυτό όποιος το επισκεφτεί μία φορά, πάντα επιστρέφει.
Το VOX ανοίγει και μας περιμένει παρέα με τον Πάνο Καλλίδη, το Χρήστο Μενιδιάτη και τη Στέλλα Καλλή.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb