Ψυχαγωγία

Happy Festival


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 19, 2014

Happy Festival

Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας και ετοιμαστείτε για το Happy Festival μια μεγάλη, φωτεινή και πολύχρωμη γιορτή, μια αφορμή για να βρεθούμε με τις καλύτερες μουσικές να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να συστήσουμε στο κοινό το 1ο μεγάλο δίκτυο πολιτισμού που δημιουργείται στην Ελλάδα.

Πολύ σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας & ελληνικής μουσικής σκηνής, Happenings, Workshop και άλλες δράσεις μας προ(σ)καλούν στο Happy Festival, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάζοντας το 1ο μεγάλο δίκτυο πολιτισμού στην Ελλάδα www.happyclub.gr που θα λειτουργήσει επίσημα από την 1η Οκτωβρίου 2014!

Από την σκηνή της Tεχνόπολις θα παρελάσουν 
Οι CUBAN BEATS ALL STARS (Orishas)
, τέσσερα από τα 6 αρχικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Orishas με την εκρηκτική μουσική τους και τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Orishas σε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα με ρυθμό και απίστευτα μεταδοτική ενέργεια!

Οι CLUB DE BELUGAS FEAT BRENDA BOYKIN, η αποθέωση της Nujazz, swing, funky μουσικής σε retro εκδοχή και super χορευτική διάθεση! Μία από τις πρωτοπόρες μπάντες στη Nu-jazz μουσική, με πάνω από πωλήσεις πάνω από 4 εκατομμύρια CDΆs παγκοσμίως! 

O METASTAZ, γνωστός ακτιβιστής μουσικός παραγωγός από τη Λυών παράγει μουσική με βάση την dub σκηνή την οποία συνδυάζει με παραδοσιακές εμπνεύσεις και επιδέξια beats, σπάζοντας με μοναδικό τρόπο τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών. Οι περιοδείες του σε όλο τον κόσμο τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό με χιλιάδες θαυμαστές να τον ακολουθούν για την μουσική και την στάση ζωής που βασίζεται στον ακτιβισμό και νοιώθουμε πολύ περήφανοι που επέλεξε το Happy Festival για την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στην Ελλάδα!

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ γυρνάει στη γη διαπομπεύοντας τα παλιά του τραγούδια και παρουσιάζοντας τα καινούρια, ανάμεσα σε ιστορίες που σίγουρα κάπου θα έχουν συμβεί και που σε ένα παράλληλο σύμπαν κάποιος θα τον τρέχει στα δικαστήρια!

Οι GADJO DILO ζωντανεύουν τη manouche gipsy swing μουσική παράδοση, μέσα από μοναδικές εκτελέσεις κομματιών του θρυλικού κιθαρίστα Django Reinhardt. H καλλιτεχνική και προσωπική πορεία αυτού του μοναδικού τσιγγάνου – που χαρακτηρίστηκε από πολύ νωρίς ως ιδιοφυΐα, από ανεξαιρέτως όλους τους σύγχρονούς του και μεταγενέστερους εκπροσώπους της jazz – εμπνέει τους Gadjo Dilo.

Όλοι αυτοί θα είναι κοντά μας στο Happy Festival !! Ενα line up που θα ζήλευαν και τα καλύτερα World Music Festival σε ολόκληρη την Ευρώπη για το 2014.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι επισκέπτες του φεστιβάλ εξασφαλίζουν αυτόματα με την αγορά του εισιτηρίου τους και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, πρόσβαση στο www.happyclub.gr !!! Oλα τα εισιτήρια του happy festival θα λειτουργούν ως ετήσιες κάρτες μέλους με εξαιρετικές προσφορές από μια λίστα εξαιρετικών παροχών και προιόντων πολιτισμού, ψυχαγωγίας και διασκέδασης που διαρκώς θα ανανεώνεται από την 1η Οκτωβρίου 2014 μέσα από την ιστοσελίδα www.happyclub.gr.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb