Ψυχαγωγία

Δεν ξεχνώ


Δημοσίευση ΟΚΤ 01, 2014

Δεν ξεχνώ

Την Κύπρο που αγαπώ ….Τη Μεγαλόνησο που έδωσα τη ζωή μου με κάθε κόστος …Τη μεγαλόνησο που ζεί πάντα μέσα στην καρδιά μου!

Εικοσιτέσσερις μεγάλοι καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα ενώνουν το ταλέντο τους για την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων πολεμιστών της Κύπρου που χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πολεμιστών Κύπρου Ά64-Ά67-΄74 Βετεράνοι διοργανώνουν μια εκδήλωση στην οποία μέσα από video και αφηγήσεις ανθρώπων θα θυμηθούν οι παλαιότεροι και θα μάθουν οι νεότεροι ,με πόσο σθένος και ευψυχία τα αιματοβαμμένα κορμιά των Κυπρίων αγωνιστών και Ελλήνων αδελφών υπερασπίστηκαν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας.
Είναι άλλη μια δικαίωση στο να επαναφέρουμε το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» και να αποδείξουμε το ότι όπως και τότε έτσι και τώρα είμαστε αγκαλιασμένοι για να τιμήσουμε τους ήρωες που είναι πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνει ο σύνδεσμος δίνοντας το παρόν σας ,αλλά και το πιο θερμό σας χειροκρότημα σε όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετέχουν αφιλοκερδώς σ΄ αυτή την εκδήλωση.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb