Ψυχαγωγία

Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης μαζί με τη Βασιλική Νταντά στο Frangelico


Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2015

Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης μαζί με τη Βασιλική Νταντά στο Frangelico

Από τις 3 Απριλίου οι πόρτες του Frangelico ανοίγουν στην διασκέδαση με τους Χρήστο Χολίδη και Χρήστο Μενιδιάτη να κρατούν τα ηνία του απόλυτου κεφιού.
 
Αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα «θερμό» στην διασκέδαση. Ο Χρήστος Χολίδης μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη,  επιστρέφουν στο Frangelico  και από τις 3 Απριλίου ετοιμάζονται  να εκτοξεύσουν στα ύψη το θερμόμετρο του κεφιού.  Το «αχτύπητο» δίδυμο που «σάρωσε» με μια πολύμηνη σεζόν την χρονιά που μας πέρασε στο Frangelico, έρχεται με πολύ φόρα για ατελείωτα γλέντια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Από τις 3 Απριλίου δεν θα αναρωτιέστε «¶ραγε που να είσαι» αφού στα αυτιά σας θα ηχεί μόνο το «Εσύ με συμπληρώνεις», αλλά και όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη, στο πιο ανεβαστικό  και μοντέρνο πρόγραμμα που ετοίμασαν οι μαέστροι τους Μπάμπης Μαραγκός και Παναγιώτης Μπρακούλιας.
 
Στο πλευρό τους η ταλαντούχα τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά όπου έχει ξεχωρίσει με την φωνή και την παρουσία της, ενώ ερμηνεύει το απόλυτο hit του καλοκαιριού «Δεν με ρίχνεις τώρα πια».

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb