Νέα

4 μαγευτικοί προορισμοί για να ταξιδέψετε στα Βαλκάνια


Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2018

4 μαγευτικοί προορισμοί για να ταξιδέψετε στα Βαλκάνια

Τέσσερις διαφορετικοί προορισμοί που συνδυάζουν όμορφα τοπία, αρχιτεκτονική και ιστορία με αρκετά χαμηλό κόστος χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στις εμπειρίες που θα αποκομίσετε.

Πάμε να τους δούμε: 

Ποντγκόριτσα

H πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου μπορεί να μην έχει ελκυστικό όνομα αλλά είναι ένας πανέμορφος προορισμός. Η φυσική ομορφιά της περιοχής θα σας μαγέψει και θα σας μείνει αξέχαστη, όπως θα σας μαγέψει και μια επίσκεψη στις εκπληκτικά διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις, το καλό και φθηνό φαγητό και η νυχτερινή ζωή.

Βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια ΕΔΩ

Βελιγράδι

H πρωτεύουσα της Σερβίας, μια από τις παλαιότερες πόλεις των Βαλκανίων, υποδέχεται τους ταξιδιώτες στα καταπράσινα πάρκα της.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τα παραδοσιακά kafanas και στα κλαμπ-ποταμόπλοια, τον πεζόδρομο της σικάτης Knez Mihailova, την Πλατεία της Δημοκρατίας και τη μοδάτη οδό Strahinjica Bana.

Βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια ΕΔΩ

Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη είναι η πόλη με τις πολλές ταυτότητες...ιστορική, μοντέρνα, κοσμοπολίτικη και γραφική συνδυάζει ευρωπαϊκά και ανατολικά στοιχεία συνθέτοντας ένα μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το πολυτελέστατο ανάκτορο Τοπ Καπί, που υπήρξε η επίσημη κατοικία των σουλτάνων της οθωμανικής αυτοκρατορίας, την Αγία Σοφία μια από τις κορυφαίες δημιουργίες της βυζαντινής ναοδομίας, και σύμβολο της πόλης και τα κάστρα κατά μήκος του Βοσπόρου.

Βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια ΕΔΩ

Ζαντάρ

Iστορικά μνημεία και μαγευτικές παραλίες είναι τα χαρακτηριστικά του Ζαντάρ που η αλήθεια είναι ότι θυμίζει ελληνικό νησί. Πρέπει να επισκεφτείτε τις παραλίες της περιοχής, να απολαύσετε υπαίθριες συναυλίες στους δρόμους της παλιάς πόλης, να δείτε το παλιό τείχος και το ρολόι του Gradska loža που χρονολογείται από το 1300

Βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια ΕΔΩ

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb