Celebs

Αυτή είναι η κρυφή κόρη της Νταϊάνα και του Καρόλου;


Δημοσίευση ΑΠΡ 27, 2015

Αυτή είναι η κρυφή κόρη της Νταϊάνα και του Καρόλου;

Μια 33χρονη γυναίκα που ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ και ονομάζεται Sarah είναι η υποτιθέμενη κρυφή κόρη του πρίγκιπα Καρόλου της Αγγλίας και της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε δημοσίευμά του το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Globe, το οποίο αποκαλύπτει ότι η Sarah είναι 33 ετών και έχει συναντηθεί σε απόλυτη μυστικότητα με την Kate Middleton, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, η Sarah ήρθε στον κόσμο πριν από τη γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν ακόμα η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ τη δυνατότητά της για τεκνοποίηση.

Όμως, όπως έχει η ιστορία, ένας αδίστακτος γιατρός κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνα και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του μελλοντικού της συζύγου, τα εμφύτευσε στη δική του σύζυγο.

Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η 33χρονη Sarah ζει ινκόγκνιτο στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, επειδή φοβάται για την ασφάλειά της μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της.

Πάντως, τα βρετανικά μέσα αναφέρουν με επιφύλαξη το δημοσίευμα του Globe και τονίζουν ότι το ίδιο περιοδικό το 2012 είχε κάνει πρωτοσέλιδο τον δήθεν θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την αναρρίχηση της συζύγου του Καρόλου, Καμίλα, στον θρόνο.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb