Παράξενα

Burger με γεύση... ανθρώπου!


Δημοσίευση ΟΚΤ 04, 2014

Burger με γεύση... ανθρώπου!

Όσο αποκρουστικό κι αν ακούγεται, δυο σεφ από το Λονδίνο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα burger που θα έχει γεύση ανθρώπινης σάρκας. Ο chef James Tomlinson, από το «London Mess» και η Miss Cakehead, που ειδικεύεται στη δημιουργία περίεργων τροφίμων, είναι οι εμπνευστές του προϊόντος «Messhead», όπως θα ονομάζεται το burger.

Αφορμή για το «Messhead» είναι η έναρξη του πέμπτου κύκλου της σειράς «The Walking Dead», στην οποία εμφανίζονται zombie. Πάντως, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή γεύση, ευτυχώς δεν υπήρξαν κανιβαλισμοί, αλλά οι σεφ άντλησαν πληροφορίες από μεγάλους κανίβαλους-εγκληματίες της ιστορίας, όπως ο εξερευνητής William Seabrook και ο περιβόητος δολοφόνος Issei Sagawa.

Για τον πρώτο η ανθρώπινη σάρκα είχε τη γεύση μικρού μοσχαριού, ενώ για τον δεύτερο είχε τη γεύση ωμού ψαριού, όπως το σούσι. Το μείγμα που έφτιαξαν οι σεφ για να πλησιάσουν αυτές τις περιγραφές περιέχει χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, κομμάτια από μυελό των οστών και κομμάτια από πνευμόνια κοτόπουλων. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να το δοκιμάσει, θα το βρει σε pop-up εστιατόριο που θα γίνει κάπου στο ανατολικό Λονδίνο, την Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου. Η ακριβής τοποθεσία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά θα αποκαλυφθεί σύντομα στο Twitter, με hashtag #terminustavern.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb