Νέα

Dancing With The Stars: Βραδιά με Ελληνικό ήχο και μια συγκινητική αποχώρηση

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 24, 2018

Dancing With The Stars: Βραδιά με Ελληνικό ήχο και μια συγκινητική αποχώρηση

Η χθεσινή βραδιά του Dancing With The Stars και το 5ο Live του Show είχε Ελληνικό άρωμα. Οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν υπό τον ήχο μεγάλων ελληνικών επιτυχιών, σε free style στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την ψήφο του κοινού αλλά και τους βαθμούς της κριτικής επιτροπής με τις επιδόσεις τους.

Την υψηλότερη βαθμολογία των κριτών (35) απέσπασε η Άννη Πανταζή με τον Ρίχαρντ Σιλαγκι που χορεψαν ένα mix κομματι από Ευριδίκη και Πάολα.

Πίσω τους με 33 βαθμούς βρέθηκαν δύο ζευγάρια. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την Νικόλ Μαυρίδη, που χόρεψαν το «Ασανσέρ» του Βαλάντη.

33 βαθμούς πήραν επίσης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ηλίας Λαδάς, απόλαυσαν το «Δεν χωράς πουθενά» από τις «Τρύπες».

Τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη με τον παρτενέρ της, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο (χόρεψαν την επιτυχία της Άννας Βίσση, «Όσο έχω φωνή») και ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ελίνα Πίνη (χόρεψαν τη μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου, «Έτσι ξαφνικά»).

Το show αποχαιρέτησε τελικά η Χριστίνα Λαμπίρη. Η ξανθιά παρουσιάστρια με το χαμόγελο στα χείλη (παρά την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της) δήλωσε "Ήταν υπέροχη εμπειρία, πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Είμαστε εδώ για συγκεκριμένο λόγο, περάσαμε εξαιρετικά, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι. Σύντομο και περιεκτικό!".

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb