Παράξενα

Έκανε χλιδάτη ζωή στα social media... χωρίς να υπάρχει!


Δημοσίευση ΜΑΙ 28, 2015

Έκανε χλιδάτη ζωή στα social media... χωρίς να υπάρχει!

Η Lia Palmer ήταν μια fashionista, με χλιδάτη ζωή που επιδείκνυε στα social media και χιλιάδες followers να την ακολοθούν. Όμως η Lia Palmer στην πραγματικότητα δεν... υπήρξε ποτέ! Μάλιστα, κατάφερε να χωρίσει έναν άντρα από την κοπέλα του και να δημιουργήσει σχέση μαζί του για δύο χρόνια, χωρίς να είναι αληθινή. Όλη της η ζωή ήταν μια φάρσα, βασισμένη στη ζωή μιας άλλης γυναίκας, την οποία έκλεβε.

Η Palmer υποτίθεται πως ήταν μητέρα τριών παιδιών και καταξιωμένη στιλίστρια, που συνεργαζόταν με ονόματα όπως η Cheryl Cole και ο Marc Jacobs, ενώ ταξίδευε σε όλο τον κόσμο και κάθε φορά που έκλεινε ραντεβού με κάποιον άντρα, πάντα το ακύρωνε την τελευταία στιγμή, καθώς πάντα κάτι θα της προέκυπτε, όπως αρρώστια ή υποχρεώσεις.

Ο Justin, ένας ερασιτέχνης αθλητής, που είχε αναπτύξει φιλία και αργότερα σχέση με την Palmer, είπε πως κάθε φορά που ήταν να βρεθούν, πάντα τελευταία στιγμή εκείνη τον ακύρωνε, ενώ μιλούσαν και τηλεφωνικά, αλλά και μέσω Skype, ποτέ όμως με κάμερα, καθώς η δική της ήταν συνεχώς χαλασμένη. Επιπλέον, εκείνη ήξερε να καλύπτει πολύ καλά τα ίχνη της, βάζοντας διεθνείς ήχους να ακούγονται στο background για όταν υποτίθεται πως ήταν στο εξωτερικό και ήταν καλά διαβασμένη για τη μόδα, όπως έδειχναν και οι αναρτήσεις της στα social media.

Το φθινόπωρο του 2012 η Palmer γνώρισε τον Justin, ο οποίος τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους άφησε την κοπέλα του, Sonia, για να είναι μαζί της. H 24χρονη Sonia Polimac είχε καταλάβει πως ο σύντροφός της επικοινωνούσε με άλλη γυναίκα, η οποία μάλιστα άρχισε να τη βρίζει δημοσίως. Μάταια η κοπέλα απευθύνθηκε στην αστυνομία, καθώς οι αρχές δεν μπορούσαν να δώσουν λύση.

Δυστυχώς, η σχέση του Justin με την Palmer, με την οποία ποτέ δεν συναντήθηκαν, κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια, στα οποία αντάλλασσαν ερωτικά μηνύματα, ενώ ο νεαρός άνδρας είχε πειστεί πως η εικονική του σύντροφος έπασχε από κατάθλιψη και δικαιολογούσε τη συμπεριφορά της.

Και μπορεί μέχρι τις αρχές του 2014 οι δύο άνθρωποι να σχετίζονταν, όμως η αποκάλυψη της αλήθειας ήρθε τον Ιανουάριο του 2015, όταν μια γυναίκα με το όνομα Ruth Palmer του έστειλε μήνυμα στο Instagram.

Η Ruth Palmer ήταν μια 25χρονη account manager, υπάλληλος μιας πολυεθνικής στο Ντουμπάι, όπου ζούσε με τον σύζυγό της και της οποίας τη ζωή είχε κλέψει η Lia Palmer. Από το 2012 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015 η Lia Palmer είχε κλέψει περισσότερες από 900 φωτογραφίες της Ruth από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντάς τες ως δικές της.

Η Lia είχε δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook, στο Twitter και στο Tinder, χρησιμοποιώντας σε όλους εικόνες της Ruth. Όσο για την πραγματική Palmer, έμαθε την αλήθεια από έναν φίλο της, που εντόπισε τους λογαριασμούς και πήγε στην αστυνομία, όμως της είπαν πως δεν είναι παράνομη η κλοπή εικόνων που ανεβαίνουν στα social media και έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Justin.

Τελικά οι δυο τους μίλησαν μέσω Skype, με το σοκ του νεαρού να είναι τεράστιο. Εν τέλει μπορεί η Lia να έκλεισε τους ψεύτικους λογαριασμούς της, όμως η πραγματική της ταυτότητα δεν μαθεύτηκε ποτέ. 

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb