Celebs

Εξιτήριο για την Ελληνίδα παρουσιάστρια που νοσηλεύτηκε μετά από όρyιo με Αραβες


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 02, 2015

Εξιτήριο για την Ελληνίδα παρουσιάστρια που νοσηλεύτηκε μετά από όρyιo με Αραβες

Γνωστή παρουσιάστρια μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο νοσοκομείο μετά από πληρωμένη εpωτική συνεύρεση που είχε με πλούσιους ¶ραβες, οι οποίοι βρίσκονταν για επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα. Η είδηση έκανε αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για γνωστή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν ήταν μια πολλά υποσχόμενη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εγκατέλειψε το λαμπερό επάγγελμα που είχε επιλέξει και αναγκάστηκε, λόγω της οικονομικής κρίσης κυρίως, να εκδίδεται σε πλούσιους κυρίους.

Την περασμένη Τετάρτη, μια παρέα Αράβων που βρίσκονταν στην Αθήνα για δουλειές έκλεισαν την κοπέλα για συνοδό τους.

Οι ¶ραβες, όπως όλα έδειξαν, δεν τη σεβάστηκαν καθόλου, τη χτύπησαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η πρώην παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στα γεvvnτικά της όργανα από τις επαναλαμβανόμενες σeξουαλικές επαφές, και μπήκε στο χειρουργείο.

Κύκλοι που γνωρίζουν το περιστατικό μεταφέρουν στους δημοσιογράφους πως έχει πάρει εξιτήριο μετά τη νοσηλεία της και σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να παρατήσει το επάγγελμα της συνοδού και να επιστρέψει στον κόσμο της τηλεόρασης.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb