Νέα

Εξιτήριο για τον Αιμίλιο Λιάτσο μετά από ένα μήνα νοσηλείας


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2016

Εξιτήριο για τον Αιμίλιο Λιάτσο μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει ισχυρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος. Το συγκεκριμένο γεγονός τον έκανε να μεταβεί σε νοσοκομείο, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του. «Οι γιατροί αμέσως διέγνωσαν το πρόβλημα και ήδη παίρνω ειδική αντιβίωση για να αντιμετωπιστεί συνολικά το θέμα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όμως πρέπει να ολοκληρωθεί η αγωγή και μετά να πάρω εξιτήριο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά με δήλωσή του ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιμίλιος Λιάτσος πήρε χθες το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η μεγάλη διάρκεια νοσηλείας του προκαλεί αίσθηση. Ο λόγος της παραμονής του στο νοσοκομείο, παρά την ανάρρωσή του, ήταν επειδή έπρεπε να ολοκληρωθεί η ενδοφλέβια αντιβίωση που έπαιρνε.

Η υγεία του δημοσιογράφου είναι πλέον σε άριστη κατάσταση. «Δεν έχασε βάρος και έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί από Δευτέρα επιστρέφει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον του.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, θα επιστρέψει λοιπόν στην στην εκπομπή του στο Kontra channel, που προβάλλεται 12-2 τα ξημερώματα. Τη Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει και στην εφημερίδα Kontra News. Σημαντικό είναι πως οι γιατροί του συνέστησαν ποιοτικό χρόνο ξεκούρασης.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb