Νέα

Ελέφαντες νεκροί από ηλεκτροπληξία σε χωριό της Ινδίας


Δημοσίευση ΙΑΝ 19, 2019

Ελέφαντες νεκροί από ηλεκτροπληξία σε χωριό της Ινδίας

Δυο νεκρούς ελέφαντες αντίκρισαν στο δρόμοι οι κάτοικοι σε χωριό της Ινδίας. Τα μεγάλα θηλαστικά πέθαναν από ηλεκτροπληξία. Οι ελέφαντες πέθαναν στο χωριό Nepura στα δυτικά της Βεγγάλης. Κοντά στο χωριό περιφέρονταν την τελευταία εβδομάδα μια αγέλη ελεφάντων και φαίνεται πως δύο από τα ζώα πλησίασαν κοντά στην κατοικημένη περιοχή σε αναζήτηση τροφής.

Οι ελέφαντες χτυπήθηκαν από το ρεύμα από καλώδια τα οποία ήταν σε υπερβολικά χαμηλό ύψος, (πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν λιγότερο από ένα μέτρο απο το έδαφος). Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ξένου τύπου, οι κάτοικοι είχαν προειδοποιήσει για τα χαμηλά καλώδια.

Τα ζώα βρέθηκα νεκρά από κατοίκους και απομακρύνθηκαν με γερανούς. Αν και οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν πως ήταν επικίνδυνα και καταστροφικά, πολλές οργανώσεις για την διαφύλαξη της άγριας ζωής εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως δεν είχαν ληφθεί μέτρα για να απομακρυνθούν τα ζώα εγκαίρως τα οποία ανήκουν σε είδος υπό εξαφάνιση.

Οι ελέφαντες συχνά πλησιάζουν σε αγροτικές και κατοικημένες περιοχές σε αναζήτηση τροφής καθώς το φυσικό τους περιβάλλον συρρικνώνεται. Η συνάντησή τους με τους ανθρώπους έχει σχεδόν πάντα δυσάρεστη κατάληξη.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb