Ψυχαγωγία

Ελένη Τσαλιγοπούλου ‑ Boğaz Musique


Δημοσίευση ΔΕΚ 23, 2016

Ελένη Τσαλιγοπούλου ‑ Boğaz Musique

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique παρατείνουν για 5 ακόμη παραστάσεις τις εμφανίσεις τους στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και μας προσκαλούν να περάσουμε μαζί τα βράδια του Σαββάτου έως τις 11 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας!

Με μία δυναμική, παθιασμένη παράσταση, που έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique θα συνεχίσουν για 5 μόνο Σάββατα να στήνουν στη σκηνή της Σφίγγας μια συναρπαστική μουσική γιορτή, γεμάτη από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια παρουσιασμένα με αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο και καθηλωτικές ερμηνείες, τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια από το νέο album της Ελένης και των boğaz που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, όλα βρίσκουν το χώρο τους στη μυστηριώδη Σφίγγα που μας έρχεται από τα παλιά...

Μία ζεστή, οικεία μουσική σκηνή που έχει ήδη γίνει το στέκι όσων αγαπούν το ελληνικό τραγούδι που μας συγκίνησε και μας καθόρισε.

Μαζί τους ο Γιοβάν! Η κούκλα - ρεμπέτης από την ομάδα κουκλοθεάτρου Bufos που με την εμφάνισή του καταφέρνει να συγκινήσει αλλά και να μοιράσει γέλιο στους θαμώνες της Σφίγγας.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique στήνουν το δικό τους post πάλκο φέτος στο κέντρο της πόλης και σας προσκαλούν σε μία συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία!

Boğaz Musique:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μπαγλαμά

Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες

Αποστόλης Τσαρδάκας - κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά

Χάρης Κελλάρης - μπάσο

Αλέκος Σπανίδης - τύμπανα

Αργύρης Διαμαντής - κρουστά

Τάκης Σπυρόπουλος - ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου - φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb