Celebs

Έλλη Στάη: Δείτε την με μαγιό στις διακοπές της στην Πάτμο


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 22, 2015

Έλλη Στάη: Δείτε την με μαγιό στις διακοπές της στην Πάτμο

Η Έλλη Στάη, η όμορφη σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, αμέσως μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας –η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα έχουν αρκετά κοπάσει– απολαμβάνει ήρεμες διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο. Εκεί βρίσκεται από την Παρασκευή μαζί με τον γιο της, Μάρκο Κατσίμη, με τον οποίο μένουν σε φιλικό τους σπίτι στην περιοχή Βαγιά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YOU» την απαθανάτισε στην παραλία του Κάμπου την περασμένη Παρασκευή να απολαμβάνει το μπάνιο της και να κάνει την ηλιοθεραπεία της.

Και όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν, διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία απίστευτο κορμί. Η ίδια, άλλωστε, γυμνάζεται καθημερινά και κάνει τζόκινγκ.

Η ίδια είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People»: «Βέβαια. Στους μαραθωνί­ους τρέχω μόνο 10 χιλιόμετρα, δεν τρέχω παραπάνω. Αν είχα ξεκινή­σει πιο νωρίς, μπορεί να το επιχειρούσα. Είναι κάποιοι φίλοι αθλητές και η Μαρία Πολύζου (κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ Μαραθωνίου), φοβερή αθλήτρια και υπερμαραθωνοδρόμος, που μου λέει «Το έχεις, πάμε να τρέξουμε για τον Μαραθώ­νιο, τα 42 χιλιόμετρα». Της λέω «Μην αφήσουμε και τα κόκαλά μας». Θα το ζυγίσω πολύ για να το κάνω, αλλά μπορεί να με πείσει η Μαρία. Τα 10 χιλιόμετρα τα κάνω σε 60 λεπτά. Στις προπονήσεις τρέχω περίπου 6-7 χιλιόμετρα. Και κάνω και στο σπίτι πιλάτες, λάστιχα και διά­φορα άλλα».

elli stai magio

elli stai magio1

elli stai magio2

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb