Νέα

Ένα σπίτι στο Σάο Πάολο φέρνει την εξωτερική πισίνα μέσα στο σαλόνι

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 14, 2018

Ένα σπίτι στο Σάο Πάολο φέρνει την εξωτερική πισίνα μέσα στο σαλόνι

Η Fernanda Marques, από την Βραζιλία, δημιούργησε μια εντυπωσιακή πισίνα από γυαλί στον κήπο ενός σπιτιού στο Σάο Πάολο. Στην γειτονιά Villa Nova Conceicao, το συγκεκριμένο οίκημα κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρων των κατοίκων και του αρχιτεκτονικού κόσμου, λόγω της πρωτότυπης τοποθέτησης της πισίνας. Η γυάλινη κατασκευή βρίσκεται μεν στον κήπο αλλά είναι παραπάνω από εμφανής και από το σαλόνι του του σπιτιού.

Το duplex οίκημα διαθέτει ένα ψηλό καθιστικό διπλού ύψους που ουσιαστικά πλαισιώνεται από γυάλινους τοίχους σε τρεις πλευρές, το ένα από το οποίο αποκαλύπτει την πλευρά μιας μακράς, στενής πισίνας τοποθετημένης έξω. Η πισίνα έχει μήκος 10 μέτρα και πλάτος 2,5 μέτρα και καταλαμβάνει σημαντικό μέρος του εξωτερικού χώρου.

Τα γυάλινα τείχη πάχους 8 εκατοστών λειτουργούν ως βιτρίνα για το εσωτερικό της πισίνας, την οποία οι πελάτες επιθυμούσαν να ενσωματώσουν στο σαλόνι τους. Μπορεί να προσεγγιστεί από τον δεύτερο όροφο ή από τον κήπο. Εκτός από την εντυπωσιακή πισίνα το σπίτι φιλοξενεί και πολλά έργα τέχνης που έχουν στην κατοχή τους οι ιδιοκτήτες του.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb