Νέα

Επική μάχη: Φίδι εναντίον του πιο δηλητηριώδους ψαριού στον κόσμο


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 02, 2015

Επική μάχη: Φίδι εναντίον του πιο δηλητηριώδους ψαριού στον κόσμο

Δυο δηλητηριώδη αιμοβόρα ζώα! Από τη μια το πετρόψαρο και από την άλλη το υδρόφιδο, αποθανατίστηκαν εν ώρα μάχης από τον Αυστραλό ψαρά Rick Trippe, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο ενώ έκανε καταδύσεις, θέλοντας να εξερευνήσει ένα ναυάγιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Darwin Harbor.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο άντρας είναι πολύ ριψοκίνδυνος, μιας και δεν δίστασε να σηκώσει τα δύο θαλάσσια όντα, για να εξασφαλίσει καλύτερη λήψη – μια κίνηση όχι και πολύ λογική, καθώς το πετρόψαρο είναι το πιο δηλητηριώδες ψάρι του κόσμου.

Μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας, ο Trippe είπε ότι βρήκε το τεράστιο φίδι με το δηλητηριώδες ψάρι στο στόμα του. Το ψάρι κρατούσε πολύ δυνατά το φίδι στο στόμα του και όπως ανέφερε, και τα δυο τους έμοιαζαν πολύ λυπημένα, ενώ στη συνέχεια τράβηξε το φίδι πίσω από το κεφάλι, με πολλή επιφύλαξη, γνωρίζοντας πως τα φίδια της θάλασσας είναι πολύ δηλητηριώδη, και έπειτα έβγαλε το ψάρι από το στόμα και το σώμα του.

Αφού ο Trippe απελευθέρωσε το φίδι από την τροφή του, εκείνο ξεπήδησε όλο ενέργεια πίσω στον ωκεανό, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε για δεύτερη προσπάθεια. Τελικά, κέρδισε και τη μάχη, όμως θα μπορούσε να είχε πεθάνει, λόγω των 13 εξαιρετικά τοξικών αγκαθιών της ράχης του ψαριού. Με δηλητήριο που μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο, το φίδι είναι πολύ πιθανό να έχει μεγάλο πρόβλημα.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb