Παράξενα

Έχασε τη μνήμη της και το μόνο που θυμάται είναι η μουσική των Depeche Mode


Δημοσίευση ΔΕΚ 15, 2019

Έχασε τη μνήμη της και το μόνο που θυμάται είναι η μουσική των Depeche Mode

Η μουσική των Depeche Mode είναι πραγματικά αξέχαστη! Και υπάρχουν και αποδείξεις! Μια γυναίκα από το Περπινιάν στη Νότια Γαλλία έχασε τη μνήμη της εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος. Όμως παρά την αμνησία της, υπάρχει κάτι που θυμάται. Τη μουσική των Depeche Mode.

Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος συγκινημένοι από την ιστορία της Καρίν Πουζενά, την προσκάλεσαν μαζί με άλλους 5 θαυμαστές των Depeche Mode να λάβουν μέρος στα γυρίσματα του μουσικού ντοκιμαντέρ «Spirits in The Forest» (Πνεύματα Στο Δάσος), που ανακαλεί την παγκόσμια περιοδεία τους του 2017, Global Spirit Tour 2017.

Αφού παρακολούθησε την προβολή του φιλμ στο Περπινιάν, η νεαρή γυναίκα δήλωσε συγκινημένη στο Franceinfo. Πέρα από την παρουσία της σε μια συναυλία των Depeche Mode, έφαγε μαζί με το αγαπημένο της συγκρότημα.

Παρά την αμνησία της, η Καρίν θυμάται να τρώει τα οργανικά καρότα της παρέα με τον Μάρτιν Γκορ, επικεφαλής του συγκροτήματος, και τον μπασίστα και οργανίστα, Άντριου Φλέτσερ.

«Κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, έκοψα τα οργανικά καρότα μου και γύρισα προς τον Μάρτιν και του είπα ευχαριστώ. Αυτός έβαλε το χέρι του στον ώμο μου και είπε: “Σ’ ευχαριστώ Καρίν, στ΄ αλήθεια σ’ ευχαριστώ”. Κι αυτές είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ», ανέφερε η νεαρή γυναίκα.

Δείτε το βίντεο:

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb