Celebs

Γάμος 5 εκατ. ευρώ στη Μύκονο: Tο event που θα ταρακουνήσει το νησί


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 21, 2016

Γάμος 5 εκατ. ευρώ στη Μύκονο: Tο event που θα ταρακουνήσει το νησί

Στη Μύκονο ετοιμάζονται πυρετωδώς για το event που αναμένεται να ταρακουνήσει το Νησί των Ανέμων, το διήμερο 8 και 9 Ιουλίου: τον γάμο-υπερπαραγωγή του Ελληνοαιγύπτιου μεγιστάνα Karim El Chiaty Ελ Σιάτι με τον «Αγγελο» της Victoria’s Secret Ana Beatriz Barros.

Το κόστος του γάμου λέγεται ότι θα αγγίξει τα 5 εκατ. ευρώ και θα έχει τα πάντα: καλεσμένους από τον χώρο του διεθνούς jet set, κουμπάρα, όπως φημολογείται, την Alessandra Abrosio, δύο τουλάχιστον μυθικά πάρτυ και άρωμα Ελλάδας και Αιγύπτου. Η οικογένεια του γαμπρού, που έχει αναλάβει να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, δεν φείδεται εξόδων προκειμένου ο γάμος των δύο νέων να αφήσει εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 15 -κάποιοι λένε 20- luxury βίλες έχουν κλειστεί για να φιλοξενήσουν τους υψηλούς καλεσμένους των δύο οικογενειών από διάφορα μέρη του κόσμου, ανάμεσά τους και κάποιους Ελληνες με πολύ ηχηρά επίθετα.

Τέσσερις απ’ αυτές βρίσκονται στην περιοχή του Ορνού και ανήκουν στην οικογένεια Αγγελόπουλου -πέρυσι είχε μείνει σε μία από αυτές ο Κριστιάνο Ρονάλντο-, η οποία βρίσκεται εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ άλλες βρίσκονται στον Πάνορμο, στην Ψαρού και στο Καλό Λιβάδι. Ολες θα διαθέτουν προσωπικό το οποίο θα εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο τους υψηλούς καλεσμένους.

Ο νεαρός δισεκατομμυριούχος με τις ελληνικές ρίζες (η μητέρα του Ντόρα Θεοδώρου έλκει την καταγωγή της από την ελληνική παροικία της Αιγύπτου) και η αρραβωνιαστικιά του λατρεύουν το Νησί των Ανέμων και το επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Η απόφασή τους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στη Μύκονο έγινε γνωστή από πέρυσι, ενώ η ημερομηνία του γάμου διέρρευσε στις αρχές του έτους.

Με το ρολόι να μετράει πλέον αντίστροφα για το μεγάλο διήμερο (απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες), οι προετοιμασίες ώστε όλα να είναι έτοιμα για τους καλεσμένους του ζευγαριού προχωρούν με γοργό ρυθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο το διήμερο η Μύκονος με τις ηχηρές αφίξεις μεγιστάνων του πλούτου από διάφορα μέρη του κόσμου για τον μυθικό γάμο του ζευγαριού θα παραπέμπει στη Σαρδηνία και το μαγευτικό Πόρτο Τσέρβο. Ο πατέρας του γαμπρού Χαμίντ Ελ Σιάτι είναι ο ιδιοκτήτης του Travco Group, ενός ταξιδιωτικού κολοσσού με έδρα την Αίγυπτο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές και τουριστικές εταιρείες της Μέσης Ανατολής, η οποία εξυπηρετεί ενάμισι εκατομμύριο τουρίστες σε ετήσια βάση.

Γνωρίζοντας πολύ καλά το αντικείμενο, ο Αιγύπτιος μεγιστάνας και η σύζυγός του σε συνεννόηση με το ζευγάρι έχουν φροντίσει ώστε η έννοια «πολυτέλεια» να αποκτήσει άλλη διάσταση με τη φιλοξενία που θα προσφέρουν στους υψηλούς τους καλεσμένους. Εκτός από τις βίλες που έχουν κλείσει για καλεσμένους σαν τον Σταύρο Νιάρχο, τη σύντροφό του Τζέσικα Χαρτ, την αδελφή του Ευγενία και τον σύντροφό της Χρήστο Οικονόμου, υπάρχουν και κρατήσεις σε κάποια από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται από επιλεκτικές διαρροές (η οικογένεια δεν επιθυμεί να μαθευτεί τίποτε, πρωτίστως για λόγους ασφαλείας των υψηλών καλεσμένων της), το «Belvedere» και το «Cavo Tagoo» είναι ανάμεσα σε αυτά που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους φίλους του ζευγαριού αλλά και συγγενείς του.

Ο αριθμός των προσκεκλημένων αναμένεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τα 400 άτομα, αν και κάποιοι καλεσμένοι -ελάχιστοι όμως- φέρεται να μην έχουν απαντήσει στην πρόσκληση του Karim El Chiaty και της Ανα. Για τη μεταφορά τους -εκτός από κάποιους στους οποίους η οικογένεια διαθέτει ακόμη και lear jet- οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη ναυλωθεί ένα Airbus A-321. Οσοι επιθυμούν εκτός προγράμματος να κάνουν μια μικρή εκδρομή γύρω από το νησί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον πέντε ναυλωμένες θαλαμηγούς. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο μεγιστάνας πατέρας του γαμπρού μπορεί να επιστρατεύσει για την περίσταση ένα από τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας του, το οποίο θα μεταφέρει καλεσμένους συγγενείς και φίλους της οικογένειας από την Αίγυπτο στη Μύκονο.

Τουλάχιστον δύο μυθικά πάρτυ έχουν προγραμματιστεί εκείνες τις μέρες. Το ένα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο «Scorpion» στην Παράγκα, ένα από τα περσινά hot spots της Μυκόνου, και το άλλο στην παραλία της Λιάς. Το πρώτο θα είναι μια pre-wedding συγκέντρωση των καλεσμένων του ζευγαριού και οι πληροφορίες λένε ότι τη βραδιά θα ντύσει μουσικά διάσημος DJ από το εξωτερικό, μεγέθους Νταβίντ Γκετά και Κάλβιν Χάρις. Το δεύτερο θα είναι πιθανότατα η γαμήλια δεξίωση στη Λιά με πέντε διαφορετικές κουζίνες και mixologists, ενώ το σκηνικό θα παραπέμπει σε όαση ή ζούγκλα.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb