Νέα

Γιατί δεν βγήκε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του STAR

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 23, 2017

Γιατί δεν βγήκε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του STAR

Αρκετοί τηλεθεατές παραξενεύτηκαν, όταν μετά την ολοκλήρωση του Τροχού της Τύχης το Star Channel επέλεξε να προβάλλει επεισόδιο του Shopping Star αντί του δελτίου ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως έγινε γνωστό η κατάσταση στο κανάλι "μυρίζει μπαρούτι" μετά τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του σταθμού. Έτσι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εργασίας από τις 18:30 έως και τις 22:30. Γι αυτό και το δελτίο ειδήσεων δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η διοίκηση του σταθμού της Κηφισιάς απέλυσε εννέα εργαζομένους, κυρίως τεχνικούς, υποστηρίζοντας ότι έχουν μειωθεί οι εσωτερικές παραγωγές. Σύμφωνα μάλιστα με στελέχη του σταθμού οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν θα αποζημιωθούν, ενώ τους προτάθηκε να εργαστούν σε εταιρείας παραγωγής που συνεργάζονται με το σταθμό. Παρόλα αυτά οι συνάδελφοί τους αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αποψινή στάση εργασίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι απολύσεις είναι αποτέλεσμα της φημολογούμενης "συγκατοίκισης" μεταξύ STAR και ΣΚΑΙ, η οποία λέγεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb