Celebs

Γuμνή στο Playboy η κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ και της Ήβης Μαυράκη


Δημοσίευση ΑΠΡ 23, 2018

Γuμνή στο Playboy η κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ και της Ήβης Μαυράκη

Άραγε να πήρε την έγκριση του μπαμπά της για να κάνει γuμνή φωτογράφηση στο Playboy; O λόγος για την 22χρονη Κλάρα, κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ η οποία τα πέταξε όλα και πόζαρε ολόγuμνη όπως την γέννησε η μαμά της.

Η πανέμορφη Κλάρα που είναι μοντέλο κοιτάει αισθησιακά το φακό και συγκεντρώνει χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της. Στην επίσημη σελίδα του στο Instagram το Playboy ανέβασε φωτογραφία με την Κλάρα να ποζάρει γuμνή και να ενημερώνει στη λεζάντα πως η υποφαινόμενη δεν είναι άλλη από την κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιούαν Μακγκρέγκορ.

Και η ίδια η Κλάρα ανέβασε φωτογραφία της στα social media όπου ποζάρει χαμογελαστή στο φακό φορώντας ένα πολύ στενό κορσέ. Πάντως ο ηθοποιός αν και δεν ξέρουμε αν ενοχλήθηκε από αυτή την φωτογράφηση μαζί με την κόρη του εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί την επόμενη μέρα.

Meet @claramcgregor, 22-year-old Brooklyn resident and NYU grad (not to mention the daughter of movie star Ewan), looking to make a splash behind the camera rather than in front of it. 📸: @ungano_agriodimas

A post shared by Playboy (@playboy) on

Η Κλάρα είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός με την Ελληνίδα Ήβη Μαυράκη με την οποία χώρισε επεισοδιακά τον Οκτώβριο του 2017 μετά από 22 χρόνια γάμου. Ήταν τότε που ο ηθοποιός είχε «συλληφθεί» από τους παπαράτσι να φιλάει μια άλλη γυναίκα.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb