Νέα

Γuμνόστηθες ακτιβίστριες διαμαρτύρονται υπέρ της Ελλάδας χορεύοντας συρτάκι


Δημοσίευση ΦΕΒ 27, 2015

Γuμνόστηθες ακτιβίστριες διαμαρτύρονται υπέρ της Ελλάδας χορεύοντας συρτάκι

Ναι, κάποιοι στο Βερολίνο συνεχίζουν να μας αγαπούν και να τάσσονται στο πλευρό μας, αδιαφορώντας για τα λόγια των ΜΜΕ τους, που προσπαθούν πάντα να τους επηρεάζουν – αναφερόμαστε φυσικά στο θέμα της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τρεις ακτιβίστριες, που ζουν και μάχονται με τον δικό τους τρόπο στη γερμανική πόλη, μέλη της γνωστής οργάνωσης Femen.

Διαμαρτυρήθηκαν κατά της εφημερίδας Bild, που συνεχίζει καθημερινά την ανθελληνική της εκστρατεία, την οποία έχει αρχίσει εδώ και μεγάλο διάστημα.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Axel Springern, θέλοντας να δείξουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη συνήθεια των δημοσιογράφων να μιλούν τόσο ρατσιστικά και απαξιωτικά για τη χώρα μας, γράφοντας πάνω στο στήθος τους «Ναι, ναι, ναι. Ελευθερώστε την Ελλάδα», χορεύοντας παράλληλα συρτάκι.

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε το χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας, που καλούσε τους Γερμανούς βουλευτές να πουν «Όχι σε άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες».

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb