Celebs

Η ειρωνική απάντηση της Ελένης στην Έλενα Μακρή‑Λυμπέρη


Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2015

Η ειρωνική απάντηση της Ελένης στην Έλενα Μακρή‑Λυμπέρη

Χωρίς να αναφέρει ονόματα, η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να στείλει σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή της, την απάντηση στη χθεσινή ανάρτηση της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στο προσωπικό της blog, Elena's Diary, όπου εξέθετε ανεπανόρθωτα την παρουσιάστρια και την έκρινε αιχμηρά, προσδίδοντας της διάφορους χαρακτηρισμούς.

Η γυναίκα που κρατάει στα χέρια της το περιοδικό Hello, μετά την κατάρρευση του Ομίλου Λυμπέρη, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την οργή της για την κίνηση της Ελένης Μενεγάκη να προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα και να την εκθέσει, μιλώντας ακόμα και για την απαίτηση της παρουσιάστριας να είναι η νικήτρια βραβείων για να μην κάνει εμπάργκο στον Όμιλο!

Η Ελένη, κρατώντας στα χέρια ένα βιβλίο με τίτλο «Γελωτολογία», προσπάθησε να εξηγήσει σε όλους πόσο χρειάζεται στους ανθρώπους να γελούν και ευτυχώς που βρίσκονται καθημερινά λόγοι που κάνουν το χειλάκι της να γελάει!

«Εδώ είμαι με σύνθημα "Γελωτολογία"! Αυτά είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία. Ακούγοντάς το τι σκέφτεστε ρε παιδιά; Και ευτυχώς κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι να μας κάνει και λίγο να γελάσει το χειλάκι μας. Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου... αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Την παρουσιάστρια στήριξαν με τον δικό τους τρόπο οι συνεργάτες της, πετώντας κουβέντες όπως «φαιδρά πράγματα» και «γελοιότητες». Να σημειώσουμε ότι η Ελένη ομολόγησε ότι το βιβλίο της το είχαν στείλει πριν από μερικές μέρες και θεώρησε ότι τώρα είναι η ώρα να αναφερθεί σε αυτό, καθώς και να το δώσει δώρο στις τηλεθεάτριές της.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb