Celebs

Η εντυπωσιακή κόρη της Ευής Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου


Δημοσίευση ΜΑΡ 07, 2019

Η εντυπωσιακή κόρη της Ευής Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου

Μπορεί η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, θα τους ενώνουν για πάντα δύο υπέροχα πλάσματα, που δεν είναι άλλα από τις κόρες τους. Η 19 ετών Νεφέλη και η 17 ετών Δανάη. Οι δύο κοπέλες είναι πανέμορφες, σωστά μοντέλα, ενώ μοιάζουν και στους δύο γονείς τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τη μικρότερη κόρη τους, Δανάη, με αφορμή την πρόσφατη έξοδο που πραγματοποίησε με την μητέρα της.

Το 17χρονο κορίτσι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα, έχει μια υπέροχη φωνή και με τα βιντεάκια που δημοσιεύει κατά καιρούς στο Instagram εντυπωσιάζει με τις φωνητικές της ικανότητες. Βέβαια, είναι πανύψηλη και ιδιαίτερα φωτογενής, ενώ διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες, έχοντας κληρονομήσει τα γονίδια της Εύης Αδάμ, η οποία μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90.

Πρόσφατα, λοιπόν, μαμά και κόρη βγήκαν για φαγητό και ποτό στο κέντρο της Αθηνάς. Σαν καλές φίλες, βρέθηκαν σε γνωστό bar-restaurant στο Σύνταγμα και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μόνο για δύο. Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσουν από το μαγαζί, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές μαζί, αλλά και παρέα με τον pr manager Νεκτάριο Σκαμνάκη.

Δες τις φωτογραφίες:

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb