Celebs

Η Μάρω Λύτρα δίνει νέα στοιχεία για τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σeξουαλικά στην Ελλάδα


Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2017

Η Μάρω Λύτρα δίνει νέα στοιχεία για τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σeξουαλικά στην Ελλάδα

H Μάρω Λύτρα, αποκάλυψε, σε ανάρτηση στο facebook, ότι έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, από διάσημο Έλληνα. Το Σάββατο, μέσω ενός οργισμένου κειμένου στα αγγλικά, το αποκάλυψε για πρώτη φορά και τόνισε πως θα κινηθεί νομικά.

Φυσικά, τα όσα έγραψε προκάλεσαν το ενδιαφέρον των χρηστών του facebook οι οποίοι βομβάρδισαν με σχόλια και ερωτήσεις την τραγουδίστρια προκειμένου να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που, όπως δήλωσε, την παρενόχλησε σeξουαλικά. Σήμερα, η Μάρω επανήλθε διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για κάποιον από τους στιχουργούς των κομματιών της και ότι σύντομα θα αποκαλύψει την ταυτότητά του

«Δεν είναι συγγραφέας (στιχουργός) Οι στιχουργοί άντρες και γυναίκες με τους οποίους έχω δουλέψει, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι αδελφή τους και ήταν επαγγελματίες και κύριοι. Μην κατασκευάζετε ιστορίες. Αν θέλετε την αλήθεια πρέπει να περιμένετε. Θα σας δώσω την αλήθεια. Και πολλοί άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα, θα σας δώσουν την ίδια αλήθεια. Δυστυχώς νομίζουν ότι είναι οκ και ότι η παρενόχληση είναι μέρος του παιχνιδιού για να πετύχεις. Όχι, δεν είναι οκ»!

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΔΕΚ 17, 2017
Σοκάρει η Μάρω Λύτρα με ανάρτησή της
Θέλει να ξεσκεπάσει διάσημο Έλληνα που την παρενόχλησε σeξουαλικά!
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb