Celebs

«Η Βαλαβάνη είναι πολύ λίγη για τον Αγγελόπουλο! Δεν είναι του γούστου του»


Δημοσίευση ΜΑΡ 26, 2017

«Η Βαλαβάνη είναι πολύ λίγη για τον Αγγελόπουλο! Δεν είναι του γούστου του»

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς οι συμπαίκτες του στη ομάδα των Διάσημων του Survivor φέρονται κατάφορα εναντίον του.

Μάλιστα στο τελευταίο συμβούλιο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον έθεσε υποψήφιο με απευθείας ψήφο, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Στο “Secret” και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο αδερφικός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δημήτρης Χειμώνας, ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη παίκτρια και στα όσα έχουν ακουστεί περί φλερτ!

«Σιχαίνεται το ψέμα ο Γιώργος. Τους δήθεν. Επίσης ο Γιώργος ότι θέμα έχει το ξεκαθαρίζει, χωρίς να αφήνει πράγματα να αιωρούνται. Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα η Ευρυδίκη να τον ψηφίσει, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουμε όλοι με όλους και λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα εκεί λόγω πείνας και ταλαιπωρίας. Όμως τον αδικούν τον Γιώργο και θα φανεί στην πορεία. Όχι, δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους, δεν είναι του γούστου του άλλωστε η Ευρυδίκη, είναι πολύ λίγη για τον Γιώργο. Επίσης, δεν θα έδινε δικαίωμα εκεί με τόσες κάμερες γύρω, όσες ανάγκες και να είχε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb