Νέα

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια στο «Dancing With The Stars»


Δημοσίευση ΜΑΡ 09, 2010

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια στο «Dancing With The Stars»

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια στο «Dancing With The Stars».

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη Ζέτα Μακρυπούλια θα αναλάβει την παρουσίαση των Ελλήνων αστέρων που θα διαγωνιστούν με όπλο τις χορευτικές τους ικανότητες στο «Dancing With The Stars». Το φαντασμαγορικό show του BBC που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατών σε Ευρώπη και Αμερική έρχεται και στην Ελλάδα, με σκοπό να βάλει ξανά το χορό στα σαλόνια μας (στα χνάρια του «So You Think You Can Dance»). Η ιδιαιτερότητα αυτού του show είναι ότι εκτός από τη διασκέδαση, το «Dancing With The Stars» θα προσφέρει βοήθεια και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κάθε διαγωνιζόμενος θα «εκπροσωπεί» και κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα και σε περίπτωση που κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα καταλήξει στα ταμεία του αντίστοιχου ιδρύματος.

Δώδεκα stars θα χορεύουν ζωντανά μαζί με δώδεκα επαγγελματίες  και καταξιωμένους  χορευτές - χορογράφους για καλό σκοπό, σε ένα  show με ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι χορογραφίες θα περιλαμβάνουν κλασσικά ήδη χορού όπως: βαλς, τανγκό, μάμπο, σάλσα κ.α. Παράλληλα, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της προετοιμασίας και την ένταση της προσπάθειας  κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που η χορογραφία προετοιμάζεται. Στο τέλος κάθε ζευγάρι θα αξιολογείται από την κριτική επιτροπή και το κοινό, οι οποίοι θα αποφασίζουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το show.

Το «Dancing with the stars» έχει προβληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες  σε όλο τον κόσμο (Η.Π.Α., Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Κίνα, Ιταλία, Νορβηγία, Ρωσία κ.α.) όπου συνεχίζει να σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, έχει αποσπάσει 27 τηλεοπτικά βραβεία και έχει φιλοξενήσει διάσημους διαγωνιζόμενους από όλους τους χώρους: από πολιτικούς μέχρι pop stars και ολυμπιονίκες ακόμα και πιλότο της Formula 1.

Απομένει να δούμε ποιοι θα είναι οι δώδεκα Έλληνες διαγωνιζόμενοι, ενώ πολλά ονόματα επωνύμων έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb