Celebs

Και δεύτερος παίκτης του Survivor 1 επιστρέφει στο παιχνίδι


Δημοσίευση ΑΠΡ 20, 2018

Και δεύτερος παίκτης του Survivor 1 επιστρέφει στο παιχνίδι

Δεν είναι ένας ο παίκτης του Survivor 1 που επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και μετρά αντίστροφα για το ταξίδι στην Καραϊβική. Στο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει εκτός του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το περσινό Survivor και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «My way... On my way, to Dominican Republic... σε 2 μέρες».

Ο ηθοποιός θα δώσει το «παρών» στο πάρτι της ένωσης, καθώς είχε κερδίσει στον μουσικό διαγωνισμό του αντίστοιχου event πέρσι. Στην τελική τριάδα τότε είχε μπει και Λάουρα Νάργες, αλλά νικητής αναδείχθηκε ο Χρανιώτης, συγκεντρώνοντας το απόλυτο 10 στη σχετική ψηφοφορία.

Ο ηθοποιός τόνισε τότε ότι είναι σωστό να παραχωρήσει το έπαθλό του στον Ιωαννίδη, καθώς επισήμανε ότι είχε στο παρελθόν κάνει μαθήματα φωνητικής, αλλά και ότι είχε δική του μπάντα. Τότε, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor 2 θα παρευρίσκονται τελικά και οι δύο τους, όπως και αναμένεται να συμβεί.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb