Celebs

Κάλια Ελευθερίου: Δραπέτης των φυλακών εισέβαλε στο αυτοκίνητό της


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 20, 2018

Κάλια Ελευθερίου: Δραπέτης των φυλακών εισέβαλε στο αυτοκίνητό της

Μια φάρσα ήταν αρκετή για να ξεσπάσει σε κλάματα η Κάλια Ελευθερίου και όλα ξεκίνησαν μέσα από την εκπομπή “Fars Attack” με τη βοήθεια της φίλης της Έλενας Ολυμπίου.

Πρεμιέρα έκανε, το βράδυ της Τετάρτης 19/9, το “Fars Attack” με παρουσιαστή τον αγαπημένο ηθοποιό Χάρη Αριστείδου, ο οποίος, για τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής του επέλεξε το πρώτο θύμα της φετινής σεζόν να είναι η Κάλια Ελευθερίου.

Και η ιστορία έχει ως εξής… ανέμελη η παρουσιάστρια πάει να πάρει το αυτοκίνητό της. Ξαφνικά βλέπει δύο αστυνομικούς να έχουν περικυκλώσει το αυτοκίνητο, με έναν άγνωστο άντρα να βρίσκεται στο τιμόνι του.

Ο άγνωστος άνδρας είναι δραπέτης των φυλακών και οι αστυνομικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πείσουν να βγεί από το αυτοκίνητο της Κάλιας Ελευθερίου.

Το όλο περιστατικό ξαφνιάζει τη νεαρή παρουσιάστρια, η οποία με φόβο ακούει τον δράστη να απειλεί πως θα βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο!

Η Κάλια Ελευθερίου άφωνη με τα όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της ξεσπά σε λυγμούς, με τον Χάρη Αριστείδου να εμφανίζεται για να την ηρεμήσει και να της αποκαλύψει τη φάρσα που της έγινε.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb