Celebs

MasterChef: Η δημόσια «συγγνώμη» του Χαράλαμπου στον Παντελή


Δημοσίευση ΜΑΡ 25, 2019

MasterChef: Η δημόσια «συγγνώμη» του Χαράλαμπου στον Παντελή

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του Twitter. Ο καβγάς του με τον συμπαίκτη του, Παντελή, αλλά και η ατάκα «εν κουλί», ήταν δύο στιγμές που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου αποσπώντας πολλά και χιουμοριστικά σχόλια.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μέσω αυτής, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη απο τον Παντελή, για την παρεξήγηση που είχαν.


Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτό ταξίδι μου στις κουζίνες του masterchefgr, μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα, ένταση, αδικίες, λάθη, σωστά, εκπλήξεις, μα πάνω από όλα μαγειρική!!

Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχή μου στο παιχνίδι, πρόσβαλα ή έθιξα κάποιους και να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα!! Ένα είναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν έχει όρια!! Τελικά όμως εν κουλι??? Παντελή απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνίδι Παντέλο, όσα έγιναν τα ξέρουμε εμείς που τα ζήσαμε σωστά! Καλή σου επιτυχία».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους οσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτο ταξίδι μου στις κουζίνες του @masterchefgr ,μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα,ένταση,αδικίες,λάθοι,σωσωστά, εκπλήξεις, μα πανω απο όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχη μου στο παιχνίδι , πρόσβαλα η έθηξα κάποιους, και να ευχαριστήρω οσους πίστεψαν σε μενα!! Ενα ειναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν εχει όρια!! Τελικά ομώς εν κουλι??? @pantelhsvouros , απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνιδι Παντελο, οσα εγιναν τα ξερουμε εμεις που τα ζησαμε σωστα! Καλη σου επιτυχια!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) στις

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb