Παράξενα

Ματαιόδοξη νεαρά τρώει κράξιμο στα social media, όταν γκρινιάζει για την τέλεια ζωή της


Δημοσίευση ΟΚΤ 04, 2015

Ματαιόδοξη νεαρά τρώει κράξιμο στα social media, όταν γκρινιάζει για την τέλεια ζωή της

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η επιστολή μιας 20χρονης μπλόγκερ που δημοσιεύτηκε στο Cosmopolitan των ΗΠΑ και στην οποία η νεαρή ισχυρίζεται πως δεν αντέχει να είναι τόσο... όμορφη και με τόσο μεγάλο στήθος.

Η κοπέλα, που κατοικεί στη Νέα Υόρκη, περιγράφει τον εαυτό της ως εξής: «Ξανθιά, με μεγάλα καστανά μάτια και 34DDD στήθος» – χαρακτηριστικά που η ίδια θεωρεί μεγάλα μειονεκτήματα, καθώς, όπως αναφέρει, δεν της αρέσει καθόλου όταν ο κόσμος την αντιμετωπίζει απλώς ως μια όμορφη κόπελα και δεν δίνει σημασία στον χαρακτήρα και τα επιτεύγματά της.

Όπως λέει, η ομορφιά της την ενοχλούσε από όταν ακόμα ήταν έφηβη, γι' αυτό και φρόντιζε να κρύβεται μέσα σε φαρδιά ρούχα, ενώ τονίζει πως δεν περηφανεύεται καθόλου για την εμφάνισή της.

Φυσικά, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν μια εντελώς διαφορετική άποψη για τα όσα αναφέρει στην επιστολή της, που αν και συγκεντρώνει ορισμένα θετικά σχόλια, ως επί το πλείστον της απαντούν αρνητικά, αποκαλώντας την κακομαθημένη και ψώνιο.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb