Νέα

Μια από τις πιο σeξι γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το Hollywood

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 19, 2018

Μια από τις πιο σeξι γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το Hollywood

Δεν υπήρξε καλλονή. Αλλά ήταν τόσο σeξι που τραβούσε την προσοχή πολύ περισσότερο από ηθοποιούς με πιο όμορφα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Το σώμα της ήταν ένα από τα πιο ποθητά σώματα στο Hollywood και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παραληρούσαν με κάθε εμφάνισή της.

Η Jamie Lee Curtis ίσως να μην είναι τόσο γνωστή στους μικρότερους. Αλλά όσοι ήταν σινεφίλ τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, σίγουρα θα την ξέρουν και θα είχαν θαυμάσει τις ουκ ολίγες σeξι εμφανίσεις της σε διάφορες ταινίες. Όπως στο «A Fish Called Wanda» ή στο «True Lies».

Την δεκαετία του ’80 αναδείχθηκε ως «σύμβολο του σeξ». Και ήταν. Με το παραπάνω. Από την γuμνόστηθη εμφάνισή της στην κωμωδία «Trading Places» το 1983. Και λίγο αργότερα στο «Perfect», στο πλευρό του John Travolta, που ως καθηγήτρια αεροβικής άφησε εποχή και δημιούργησε τεράστιο fanbase.

Τον επόμενο μήνα κλείνει τα 60. Έχει γκριζάρει αλλά ακόμα η σιλουέτα της μαρτυρά μια πλούσια ιστορία. Η Jamie Lee Curtis θα είναι, για τους παλαιότερους κυρίως, μια από τις πιο σeξι γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το Hollywood.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb