Παράξενα

Μια ζάπλουτη Ιρανή έζησε με μια οικογένεια της εργατικής τάξης στο Μάντσεστερ...


Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2018

Μια ζάπλουτη Ιρανή έζησε με μια οικογένεια της εργατικής τάξης στο Μάντσεστερ...

Μια ιρανή κληρονόμος που ήταν μαθημένη στα πλούτη και τις υπερβολές πήγε να ζήσει με μια οικογένεια της εργατικής τάξης στο Μάντσεστερ.

Η 22χρονη Sepii, φοιτήτρια ιατρικής και αστέρι του Instagram, μένει σε ένα πολυτελές σπίτι στο κεντρικό Λονδίνο, ζει τη μεγάλη ζωή με τα λεφτά των πάμπλουτων γονιών της και έχει προσωπικό χαρτζιλίκι πάνω από 10.000 ευρώ τον μήνα.

Συμφώνησε να πάει να ζήσει για ένα διάστημα με την οικογένεια Hussain στο Μάντσεστερ στο πλαίσιο της εκπομπής «Rich Kids Turn Skint» του βρετανικού καναλιού Channel Five.

Και, όπως εξομολογήθηκε, παρά το γεγονός ότι δεν πάει καθημερινά σε ινστιτούτα ομορφιάς και δεν κλαμπάρει σε VIP χώρους με την παρέα της, η ζωή συνεχίζει να είναι ωραία ακόμα και με τα «ψέματα»!

«Τα εβδομαδιαία ψώνια τους για φαγητό ήταν 50 λίρες, το οποίο είναι αρκετά αναπάντεχο», λέει, καθώς τέτοια πράγματα της κάνουν εντύπωση. «Όσα χρειάζεται η οικογένεια για να τη βγάλει για μια βδομάδα, δεν θα μου έφταναν για δυο μέρες στο πανεπιστήμιο. Ξοδεύω σίγουρα περισσότερες από 50 λίρες ανά γεύμα».

Το γεγονός ότι θα ξαναγυρίζει στην πολυτέλεια και τον δικό της τρόπο ζωής δεν φάνηκε μάλιστα να την επηρεάζει: «Με άλλαξε πραγματικά, μου έδωσε κάτι να σκέφτομαι μετά το τέλος του σόου. Όταν βλέπω τώρα άστεγους ανθρώπους, θα κάτσω κάτω μαζί τους να ακούσω την ιστορία τους».

Πολλά έμαθε το πλουσιοκόριτσο από την επαφή με την οικογένεια της εργατικής τάξης, άλλα σημαντικότερα και άλλα κοινός τόπος για όλους τους θνητούς αυτού του πλανήτη: «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κοιμήθηκα σε καναπέ. Δεν ήταν όσο κακό περίμενα να είναι. Περίμενα πως δεν θα ήταν καθόλου άνετος ή ότι θα έπεφτα»...

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb