Νέα

Ο άπιστος άνδρας φαίνεται από το πρόσωπο


Δημοσίευση ΔΕΚ 15, 2017

Ο άπιστος άνδρας φαίνεται από το πρόσωπο

Η γνωστή φράση "φαινόταν ότι ήταν γυναικάς". φαίνεται να οδήγησε τους επιστήμονες, να κάνουν έρευνα γύρω από τη μορφολογία του προσώπου, και το πως συνδέεται με την τάση για απιστία.

Η Tracey Cox, πασίγνωστη ειδικός στις σεξουαλικές και ερωτικές σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, δημοσίευσε μια έρευνα, και δείχνει τα σημάδια στο πρόσωπο ενός άνδρα, που προδίδουν τη ροπή που έχει προς στην απιστία.

Συγκεκριμένα:

  • Έχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα δύο μάτια του. Τα μάτια που βρίσκονται κοντά στο πρόσωπο υποδηλώνουν άνθρωπο ήρεμο και προσγειωμένο. Αντίθετα, όσο η απόσταση μεγαλώνει, τόσο περισσότερο εύκολα βαριέται ο κάτοχος τους, και τόσο πιο ευεπίφορος καθίσταται σε πειρασμούς και απιστίες.
  • Η μεγάλη και χοντρή μύτη είναι επίσης σήμα κατατεθέν του άπιστου άνδρα. Η μεγάλη και χονδρή μύτη συνδέεται με μανία κάποιου για σεξ, άρα και με μεγαλύτερο κίνδυνο για απιστία.
  • Τα πυκνά φρύδια αποτελούν δείγμα ατόμου με έντονες σεξουαλικές ορμές. Άντρας με αραιά φρύδια είναι πιστός και μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 
  • Αναφορικά με τα μαλλιά, οι λιγότερο αυστηροί με αυτά, και περισσότερο ανέμελοι, βγάζουν αυτό το χαρακτήρα και στην προσωπική τους ζωή. Ατημέλητο look, σημαίνει καμπανάκι κινδύνου.
  • Εννοείται ότι το σχήμα του προσώπου διαδραματίζει και αυτό σημαντικό ρόλο: ο κάτοχος οβάλ προσώπου είναι ο κατ’ εξοχήν τύπος της οικογένειας και της δέσμευσης, λέει η Cox. Όσο τετραγωνίζει το πρόσωπο, αλλάζουμε και χαρακτήρα, αφού το τετράγωνο πρόσωπο, δηλώνει ροπή προς την απιστία.
  • Υπάρχουν βέβαια, και άλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά που δείχνουν σχετική προδιάθεση: η σωματοδομή είναι ένας από αυτούς. Οι πιο γυμνασμένοι και μυώδεις, άρα και ωραιοπαθείς άντρες, οδηγούνται συχνότερα στην απιστία, κυρίως για επιβεβαίωση. 
  • Τέλος, η καφεΐνη αποτελεί παράγοντα απιστίας: οι εθισμένοι σε αυτοί, και άρα πιο ενεργητικοί τύποι, είναι απείρως ευκολότερο και πιθανότερο να απατήσουν τις συντρόφους τους.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb