Celebs

Ο Ντάνος σε πάνελ ξεδιπλώνει τις πολιτικές του απόψεις


Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2019

Ο Ντάνος σε πάνελ ξεδιπλώνει τις πολιτικές του απόψεις

Καλεσμένος στο πάνελ του Alpha για τις εκλογές 2019 βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του πρώτου Survivor ξεδίπλωσε τις πολιτικές του απόψεις, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους νέους που ψηφίζουν.

«Δεν χαϊδεύω κανέναν. Οι νέοι είναι απογοητευμένοι. Ήμουν στο επιχειρείν και ήμουν αρκετά απογοητευμένος. Δεν πάτησα σε κανενός πατέρα μου το πρότυπο, ούτε κάθισα στα αυγά μου ποτέ. Πιστεύω ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Και στους πολιτικούς και στην πολιτική. Νομίζω ότι οι νέοι, όπως πολλοί και από τους μεγαλύτερους πιστεύουν ότι είτε πάνε είτε δεν πάνε να ψηφίσουν, δεν θα αλλάξει κάτι. Και σίγουρα να ασχοληθούν ενεργά με την πολιτική, πάλι δεν αλλάζει κάτι» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Λίγο αργότερα, είπε: «Εξαιτίας των social media βλέπω και οι νέοι που είναι 16 χρονών και οι νέοι που είναι 30 ετών, είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση. Δεν θεωρώ ότι σκέφτονται τόσο αισιόδοξα. Υπάρχουν ταλέντα και με όρεξη για δουλειά, αλλά όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες, δεν υπάρχουν δουλειές, βλέπουν να υπάρχει ανεργία, να μην υπάρχει η ευκαιρία να έχουν λεφτά στην τσέπη τους ενώ δουλεύουν, δεν θεωρώ ότι μέσα από την ψήφο τους…».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb