Celebs

Όταν η Angelina Jolie έχασε την ψυχραιμία της με ερώτηση δημοσιογράφου


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 23, 2017

Όταν η Angelina Jolie έχασε την ψυχραιμία της με ερώτηση δημοσιογράφου

Αυτή την περίοδο η Angelina Jolie προωθεί τη νέα της σκηνοθετική δουλειά με τίτλο First They Killed My Father και έτσι παραχώρησε μια συνέντευξη στη Juju Chang, και την εκπομπή Nightline του ABC. Όμως σε δυο σημεία της συνέντευξης τύπου, η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Όταν η δημοσιογράφος έθεσε το ζήτημα του διαζυγίου, η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτιδα έχασε την ψυχραιμία της και αρνήθηκε να απαντήσει. Η επίμαχη σκηνή κόπηκε στο μοντάζ και δεν περιελήφθηκε στην έκδοση της συνέντευξης που μεταδόθηκε από το ABC. Το περιστατικό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ηθοποιός για να μην γίνουν γνωστές λεπτομέρειες γύρω από το διαζύγιό της με τον Brad Pitt.

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν περίμενε την ερώτηση. Η Chang έκανε απλά τη δουλειά της», τόνισε πηγή μέσα στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Δεν ήταν όμως αυτή η μοναδική ερώτηση που εκνεύρισε την Angelina Jolie. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζει. «Είμαι πολύ καλά τώρα. Είμαι πολύ καλά. Και τα παιδιά μου είναι υγιή κι εγώ είμαι υγιής», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της στο ABC.


ABC Breaking News | Latest News Videos

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb