Παράξενα

Πήγε να βάλει φρύδια και έφυγε με ουλές


Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2017

Πήγε να βάλει φρύδια και έφυγε με ουλές

Μια γυναίκα θέλησε να να κάνει microblading στα φρύδια της, δηλαδή να προσθέσει φρύδια και έφυγε με δυο τεράστιες ουλές πάνω από τα μάτια της. Και εν τέλει χωρίς καθόλου φρύδια...

Το microblading είναι μία καλλυντική θεραπεία την οποία προτιμούν όσοι αντιμετωπίζουν αραίωση στα φρύδια. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα ημιμόνιμο τατουάζ που εφαρμόζεται στο πρόσωπο για να δώσει μία εικόνα πιο γεμάτων φρυδιών. Πρόκειται μία υποθετικά απλή διαδικασία για την οποία όμως πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι μπορεί να έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μία από αυτές παρουσιάστηκε σε πρόσφατο επεισόδιο της αμερικανικής εκπομπής «The Doctors» στο οποίο γιατροί αναφέρθηκαν στους κινδύνους της διαδικασίας microblading. Το κοινό που ήταν παρών μάλιστα στο πλατό της εκπομπής και ειδικά οι γυναίκες έμεινε άφωνο με το μέγεθος της ζημιάς -πρήξιμο και κνησμό- που προκλήθηκε στο δέρμα της γυναίκας που πήγε να διορθώσει τα φρύδια της με τη μέθοδο του microblading.

«Αυτή η γυναίκα ισχυρίζεται ότι μια διαδικασία microblading έκανε αυτό στα φρύδια της και θέλει να προειδοποιήσει και άλλους προτού το κάνουν - δεν την κατηγορώ. Αυτό δεν φαίνεται καλό, φαίνεται επώδυνο», είπε παρουσιάζοντας το θέμα ο οικοδεσπότης.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο προκλήθηκαν οι φουσκάλες στην περιοχή που εφαρμόστηκε η μέθοδος, η δερματολόγος Σόνια Μπάτρα είπε ότι μπορεί να οφείλονται σε αλλεργική αντίδραση στο μελάνια που χρησιμοποιήθηκε. Εναλλακτικά, εξήγησε, μπορεί να μολύνθηκαν οι μικρές εγκοπές που δημιουργήθηκαν στο δέρμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. «Νομίζω ότι είχε δύο προβλήματα», κατέληξε τελικά η δερματολόγος σημείωσε η δερματολόγος κάλεσε τον κόσμο να σκεφτεί καλά το ενδεχόμενο να κάνει microblading. Τόνισε ότι πρέπει πάντα να απευθύνονται σε επαγγελματίες και να είναι σίγουροι ότι οι χώροι όπου δίνεται η διαδικασία είναι καθαροί και αποστειρωμένοι.

Περισσότερα Θέματα
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb