Νέα

Ποδηλάτης αντί να βοηθήσει ετοιμοθάνατο μοτοσικλετιστή προτίμησε να τραβήξει βίντεο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2017

Ποδηλάτης αντί να βοηθήσει ετοιμοθάνατο μοτοσικλετιστή προτίμησε να τραβήξει βίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στη νότια Γερμανία. Πρωταγωνιστής ήταν ένας ποδηλάτης που αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να τραβήξει βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο έναν μοτοσικλετιστή που είχε χτυπήσει σοβαρά, αντί να καλέσει σε βοήθεια.Η αστυνομία, η οποία αναζητά τον δράστη, μελετά κατά πόσο διέπραξε έγκλημα, καθώς αμέλησε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία μάλιστα έφτασε στο σημείο να περιγράψει τη συμπεριφορά του ποδηλάτη ως «εντελώς ακατανόητη», προσθέτοντας πως «τραβούσε βίντεο τον ετοιμοθάνατο άνδρα με τελείως αδιάφορο τρόπο» αντί να τον βοηθήσει.

Ο μοτοσικλετιστής είχε επιχειρήσει να κάνει έναν παράνομο ελιγμό περίπου στις 3 μ.μ. την Κυριακή, κοντά στην πόλη Ουλμ. Την ώρα που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα και στη συνέχεια σε μια κολώνα φωτισμού. Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που πέθανε επιτόπου.

Ο ποδηλάτης που βρισκόταν στη σκηνή καθώς συνέβη το ατύχημα, άρχισε να τραβά βίντεο το σημείο συντριβής και τον ετοιμοθάνατο μοτοσικλετιστή στο κινητό του τηλέφωνο αντί να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ή να προσπαθήσει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Το περίεργο είναι πως ακόμη και μετά την άφιξη των ιατρών στη σκηνή, ο άνδρας, ηλικίας 20-25 ετών, συνέχισε να τραβά βίντεο, εμποδίζοντάς τους να εργαστούν.

Η αστυνομία τώρα αναφέρει πως ο ποδηλάτης έχει καταγραφεί από την κάμερα ενός αυτοκινήτου που περνούσε από το σημείο και πως τώρα ερευνά εάν είναι ένοχος επειδή δεν βοήθησε το θύμα.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb