Νέα

Ρεσιτάλ κακίας στο Master Chef μεταξύ παικτών


Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2018

Ρεσιτάλ κακίας στο Master Chef μεταξύ παικτών

Από την αρχή του MasterChef είδαμε να δημιουργούνται φιλίες μεταξύ των παικτών και αυτό, βέβαια, είναι κάτι φυσιολογικό. Μία φιλία ήταν αυτή του Τζώρτζη Παπανικολάου με τη Γωγώ Κωστάκη, όμως, η 26χρονη διαγωνιζόμενη λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τζώρτζης τα… έχωνε στη Γωγώ σε δοκιμασίες, ωστόσο, χθες ξεπέρασε κάθε όριο. Ήδη τις τελευταίες ημέρες, η Γωγώ τον κατηγόρησε για διπροσωπία και μάλλον κατάλαβε ότι δεν ήταν καθόλου φίλος μαζί της.

Στη χθεσινή διαδικασία αποχώρησης, ο Τζώρτζης μιλούσε συνεχώς υποτιμητικά για την “φίλη” του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα γελοίο το θέαμα.

«Είδα τη Γωγώ ότι δεν ήθελε να προσπαθήσει. Είναι η ώρα της να αποχωρήσει γιατί εάν συνεχίσει και είναι εδώ, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και η κριτική των σεφ θα είναι πιο αυστηρή. Σήμερα ήταν ένα γελοίο θέαμα από τη μεριά της Γωγούς που μαγείρευε.

Δεν άκουγε κανέναν, εγώ δεν ήθελα καν να πάω να βοηθήσω γιατί κι εγώ θα είχα εκτεθεί. Πιστεύω ότι η παθητική στάση που έχει η Γωγώ, γίνεται επειδή δεν έχει κάτι άλλο να δείξει στο MasterChef. Σε περίπτωση που γίνει το αντίθετο και έρθει η Γωγώ στο σπίτι, θα είναι λίγες μέρες ακόμα», είπε ο Τζώρτζης μιλώντας στην κάμερα.

Ο διαγωνιζόμενος, μάλιστα, έλεγε στους συμπαίκτες του: «Αυτή εκεί πέρα δεν θα βγάλει κανένα πιάτο. Αυτή η τεχνική που έκανε ήταν πολύ… καλή. Λέγεται γαμ…ε το υλικό».

Δείτε όσα είπε ο Τζώρτζης στο MasterChef…

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb