Νέα

Σε ρινγκ μετατράπηκε αεροπλάνο εν πτήσει εξαιτίας ενός μωρού που έκλαιγε


Δημοσίευση ΔΕΚ 22, 2014

Σε ρινγκ μετατράπηκε αεροπλάνο εν πτήσει εξαιτίας ενός μωρού που έκλαιγε

Σε ρινγκ μετατράπηκε μια πτήση της Air China, όταν δύο επιβάτιδες διαμαρτυρήθηκαν σε μια μητέρα για το μωρό της που έκλαιγε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων επιβατών, ο καβγάς κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα και από τις φωνές οι εμπλεκόμενες έφτασαν να ανταλλάσσουν μπουνιές και ο πιλότος απειλούσε ότι θα κάνει αναγκαστική προσγείωση αν δεν σταματήσουν.

Η εικόνα άλλωστε της εσωτερικής πτήσης της εταιρείας από την Τσόνγκινγκ στο Χονγκ Κονγκ μιλάει από μόνη της. Φαίνεται μια γυναίκα να χτυπά το κεφάλι της σε ένα από τα ντουλάπια αποθήκευσης, με μια άλλη μπροστά της να προσπαθεί να τη χτυπήσει και η αεροσυνοδός να προσπαθεί να παρέμβει και να τις σταματήσει.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν δύο γυναίκες παραπονέθηκαν στην 27χρονη μητέρα ότι το μωρό της τις ξύπνησε με το κλάμα του. Ένας επιβάτης μάλιστα, που καθόταν δίπλα στις γυναίκες, τόνισε ότι ξεκίνησαν λέγοντάς της να κάνει το μωρό να σκάσει.

Η μητέρα αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και ρίχνοντας πίσω το κάθισμά της γρονθοκόπησε τις γυναίκες, που ανταπέδωσαν. «Πάλευαν, το μωρό ούρλιαζε και οι άλλοι επιβάτες φώναζαν. Ήταν σαν μια περίεργη ταινία», ανέφερε ένας επιβάτης.

Ο πιλότος τελικά δεν πραγματοποίησε την απειλή του, αλλά η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ περίμενε στον διάδρομο αποπροσγείωσης, για να ανακρίνει τους εμπλεκομένους.

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb