Celebs

Σκάνδαλο στις Kardashian: Το παιδί της Kylie Jenner διεκδικεί ο πρώην της


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 23, 2017

Σκάνδαλο στις Kardashian: Το παιδί της Kylie Jenner διεκδικεί ο πρώην της

Έγκυος η 20χρονη Kylie Jenner, η μικρότερη της οικογένειας των Kardashian, μια είδηση που αν είναι όντως αληθινή, τότε μπορούμε να πούμε πως αυτό το κορίτσι πρόλαβε να μας εκπλήξει!

Πρώτο έγραψε για την εγκυμοσύνη το ΤΜΖ και αμέσως ακολούθησε το People του οποίου οι πηγές αναφέρουν πως η σταρ και ο ράπερ, σύντροφός της Travis Scott, περιμένουν κοριτσάκι.

Λίγο μετά την είδηση πως η Kylie Jenner περιμένει μωρό με πατέρα τον Travis Scott, ο πρώην της, γνωστός ράπερ Tyga αντέδρασε!

Ο ράπερ που ήταν μαζί με την τηλεπερσόνα και επιχειρηματία μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian, αντέδρασε στα νέα της ημέρας υποστηρίζοντας ότι το μωρό είναι το δικό του. Χρειάστηκαν μόλις ελάχιστα λεπτά για να το δουν και άλλοι στα social media και ακολούθησε ένα τεράστιο κύμα σχολίων και δημοσιευμάτων!

Ο ίδιος ανέβασε ένα screenshot από το TMZ με τίτλο "Η Kylie Jenner είναι έγκυος" και πως ο πατέρας είναι ο νυν της σύντροφος Travis Scott, γράφοντας "ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ", κάτι που έσβησε μερικά λεπτά αργότερα! Όμως οι ρεπόρτερ του TMZ πρόλαβαν και το φωτογράφησαν! 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να το γράφει ίσως συνέβη το προηγούμενο διάστημα κάτι που δεν γνώριζε ο Scott...

To post που καίει την Jenner

O νυν, Travis Scott

H πρώτη τους κοινή εμφάνιση

Ο πρώην της, Tyga

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb