Celebs

Σόφη Πασχάλη: Νέα στοιχεία για όσα έκανε ο Αγγελόπουλος πίσω από τις κάμερες


Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2017

Σόφη Πασχάλη: Νέα στοιχεία για όσα έκανε ο Αγγελόπουλος πίσω από τις κάμερες

Καινούργια... στοιχεία έδωσε η Σόφη Πασχάλη για τις αψιμαχίες στην ομάδα των Διασήμων, λέγοντας αυτή την φορά πως το περιβόητο ψάρι που έπιασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ληταν η κύρια αιτία του κακού!

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η διαφορά έγινε μέσα σε μία εκπομπή. Εγώ στην ουσία δεν έχω πει κάτι. Υπέθεσαν ότι εγώ δεν είμαι με το μέρος του Γιώργου, ότι πρώτα τον συμπαθούμε και μετά όχι», ανέφερε, στην εκπομπή Rodeo, η δασκάλα yoga, τονίζοντας πως με τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε κανένα πρόβλημα και ο μόνος που έχει τσακωθεί μαζί του είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σόφη, η ρήξη προήλθε από δύο γεγονότα, τα οποία η κάμερα δεν έχει τραβήξει και η ομάδα συμφώνησε να μην δημοσιοποιήσει, αλλά να τα συζητήσει και να τα λύσει σε εσωτερικά πλαίσια. «Γνωρίζουμε τι τραβάει ο οπερατέρ και τι δεν τραβάει. Ήταν δύο τα γεγονότα και θέλαμε να μην βγουν προς τα έξω γιατί όλοι μαζί μέναμε. Είπαμε να το συζητήσουμε και να το λήξουμε. Όλα μεγεθύνονται όταν ζεις σ ένα τέτοιο περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά και επανέλαβε πως οι Διάσημοι είχαν αποφασίσει να είναι εξαρχής ομάδα και όποιος βρίσκει τροφή να την φέρνει στο τραπέζι. Μάλιστα, όπως είπε, μία ημέρα η ίδια και η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρήκαν ξηρούς καρπούς και φρούτα, τα οποία, όπως τους ενημέρωσαν άνθρωποι της παραγωγής που τους είχαν ζητήσει να τους δείχνουν όσα βρίσκουν, ήταν δηλητηριώδη.

«Δεν υπάρχει σε εικόνα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο. Όποτε ερχόταν κοντά η κάμερα σταματούσαμε να μιλάμε… Ήμασταν στεναχωρημένοι πάρα πολύ εκείνες τις μέρες, διασκορπισμένοι… Απλά λέγαμε ότι θα τελειώσει εδώ και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Στην πορεία είδαμε όμως ότι αυτό δεν μπορούσε να συμβεί… Δεν ήμασταν καλά σαν ομάδα πλέον! Δεν έγινε αποκάλυψη! Ήταν ένα περιστατικό, ένα γεγονός. Δεν είναι ούτε το ψάρι, ούτε η βάρκα. Αυτά τα έφερα ως παράδειγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι δεν θέλει να είναι εκείνη που θα πει τι ακριβώς συνέβη, καθότι «δεν υπάρχει εικόνα και τα λόγια είναι λόγια», αλλά και επειδή έχει πλέον αποχωρήσει.

Σε ερώτηση για την απόφασή της να μην αγκαλιάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά την αποχώρησή της από το Survivor, αλλά να τον χαιρετήσει δια χειραψίας, η ίδια τόνισε πως «αυτό ένιωθα εκείνη τη στιγμή, αυτό έκανα» και εξήγησε πως, αν τον αγκάλιαζε ενώ υπήρχε ένα θέμα που δεν είχε λυθεί, θα ήταν διπροσωπία.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα «πυρά» που δέχεται, η Σόφη δεν έκρυψε ότι το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκε και είπε «δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα», ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς «κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα και με τον Σάκη και με την παραγωγή και μου εξήγησαν και έφυγε τελείως από το μυαλό μου όλο αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά, από την άλλη, μου εξήγησαν ότι “σήμερα είσαι εσύ, αύριο κάποιος άλλος”».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Σόφη:

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb