Celebs

Στα δικαστήρια ο Πανταζής για ένα τραγούδι για το Χαμόγελο Του Παιδιού


Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2017

Στα δικαστήρια ο Πανταζής για ένα τραγούδι για το Χαμόγελο Του Παιδιού

«Πόλεμο» με τρεις αγωγές και αίτημα για αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ, προκάλεσε η κυκλοφορία ενός τραγουδιού από τον Λευτέρη Πανταζή για το Χαμόγελο Του Παιδιού.

Ο τραγουδιστής και η δισκογραφική εταιρεία οδηγήθηκαν στα δικαστήρια από τον συνθέτη του Αν Την Δείτε, Νίκο Μανδαράκη και, όπως αναφέρει η Espresso, οι τρεις αγωγές συνεκδικάστηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα.

«Ένα καλό πήγα να κάνω, όπως πολλές φορές έχω πράξει στο παρελθόν, και θα βρω και τον μπελά μου», δήλωσε στην εφημερίδα ο Λευτέρης, ενώ ο μάνατζέρ του, Θεόδωρος Μακρίδης, ανέφερε στο δικαστήριο πως «ο Μανδαράκης επικοινώνησε με τον Πανταζή προτείνοντας του να συμμετάσχει σε ένα cd για το Χαμόγελο που θα είχε δώδεκα τραγούδια, από ισάριθμους καλλιτέχνες. Ο Λευτέρης του είπε ότι δέχεται. Του ζήτησε να το στείλει να το ακούσει και να το φτιάξει. Πράγματι το έστειλε και ο Πανταζής του έφτιαξε με δικά του έξοδα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο cd μπήκαν τελικά έξι τραγούδια και κυκλοφόρησε μόνο μέσω Ίντερνετ. Την επόμενη χρονιά, όμως, ο Λευτέρης Πανταζής επικοινώνησε με τον συνθέτη και πήρε άδεια για να εντάξει το τραγούδι στο νέο του άλμπουμ. Μάλιστα, ο τραγουδιστής επεσήμανε πως έκανε εκείνος την παραγωγή, κοινοποίησε το όνομα του δημιουργού στο video clip και το cd, όπως και τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης του Χαμόγελου για να συνεισφέρει όποιος ήθελε, ενώ μίλησε με τον συνθέτη που του έδωσε την έγκρισή του.

Ο συνθέτης διεκδικεί το ποσό των 50.000 ευρώ από την Heaven, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ξεκαθαρίζοντας πως είχαν εξασφαλίσει την άδεια για να κυκλοφορήσει το τραγούδι, αλλά και πως έγιναν ραντεβού με τον κ. Μανδράκη προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλους καλλιτέχνες της. «Ήταν ξεκάθαρο ότι αν συνεργαζόμασταν δεν θα επέμενε στην αγωγή του», κατέθεσε το στέλεχος της δισκογραφικής.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb