Dolce Vita

Στο εσωτερικό του πρώτου ξενοδοχείου από πάγο στον κόσμο


Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2016

Στο εσωτερικό του πρώτου ξενοδοχείου από πάγο στον κόσμο

200 χιλιόμετρα βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, σε μια παγωμένη περιοχή, οι επισκέπτες της Σουηδίας μπορούν να διανυκτερεύσουν (αν θέλουν) στο ξενοδοχείο 365, το πρώτο «μόνιμο» ξενοδοχείο που πάγου στον κόσμο.

Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να κατασκευαστεί και να σχεδιαστεί. Σε αυτό βοήθησαν καλλιτέχνες απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Μέσα στο εντυπωσιακό εσωτερικό των 2.100 τετραγωνικών μέτρων, κάποιος θα βρει 20 πολυτελέστατες σουίτες, μπαρ και μια όμορφη γκαλερί τέχνης. Το ξενοδοχείο, που έχει δημιουργηθεί από χιόνι και πάγο, είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο (γι΄ αυτό μάλλον έχει και το συγκεκριμένο όνομα) και έχει κατασκευαστεί πάνω σε πρώην χώρο αποθήκευσης πάγου. Η εσωτερική του θερμοκρασία φτάνει του -5 βαθμούς κελσίου, ενώ κρατιέται κρύο και το καλοκαίρι, όπου ο ήλιος καίει σχεδόν όλη την ημέρα, χάρις σε μια εσωτερική μονάδα ψύξης.

Κάθε χρόνο πάνω από 50.000 επισκέπτες προτιμούν το Ice Hotel 365, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε όσου μπορούν να ξεπεράσουν την χαμηλή θερμοκρασία.

Αυτό είναι το Ice Hotel 365. Θα μένατε ποτέ εκεί;

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb