Νέα

«Survivor»: Ακόμα 3 celebrities θα μπουν στην ομάδα των διασήμων


Δημοσίευση ΦΕΒ 24, 2017

«Survivor»: Ακόμα 3 celebrities θα μπουν στην ομάδα των διασήμων

Το «Survivor» μπήκε για τα καλά στις ζωές των τηλεθεατών και μονοπωλεί τα τηλεοπτικά βράδια τους.

Τώρα, άλλοι τρεις επώνυμοι στην ομάδα των «Διασήμων». Ο λόγος; Φυσικά επειδή οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ είδαν πως το ριάλιτι έχει πολλές δυνατότητες και γι’αυτό τον λόγο, με την ένταξη μάλλων 3 επώνυμων, θα μπορέσουν να το κρατήσουν μέχρι τον Ιούνιο.

Η πρώτη είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Η νεαρή τραγουδίστρια από την Κύπρο την οποία γνωρίσαμε μέσα από talent show εμφανίζεται στο σχήμα με τον Βασίλη Καρρά και το Νότη Σφακιανάκη. Όμως, η πρόταση από τον ΣΚΑΙ της έγινε τελευταία στιγμή, με πολύ καλά λεφτά, δηλαδή 2.500 ευρώ την εβδομάδα. Η Ελευθερία πήρε τους υπεύθυνους του μαγαζιού, καθώς δεν έχουν τελειώσει οι εμφανίσεις της ακόμη στο νυχτερινό κέντρο και τους ζήτησε να αποχωρήσει νωρίτερα. Η Ελευθερία είπε το μεγάλο «ΝΑΙ» και είναι πρώτη celebrity που μπαίνει στο παιχνίδι!

Η άλλη είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Ένα πρόσωπο που σίγουρα όλοι περιμένουμε να δούμε στους δέκτες μας, καθώς είναι πρόκληση! Στις αρχές είχε γίνει ξανά πρόταση από το ριάλιτι αλλά την αρνήθηκε. Και τώρα της έγινε ξανά και περιμένουν την απάντηση της καθώς αυτή την φορά το σκέφτεται, αφού τα λεφτά που της πρότειναν ήταν πολύ καλύτερα.

Και ο τρίτος είναι  ο Γιώργο Μανίκας, κολλητός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη! Ο παρουσιαστής – μοντέλο, κατά 99% θα πάει κι αυτός στο «Survivor». Μία προσθήκη που θα συζητηθεί πολύ και θα απογειώσει το παιχνίδι μιας και το δίδυμο Χανταμπάκης – Μανίκας είναι αχτύπητο. Ο ίδιος ακόμη δεν θέλει να επιβεβαιώσει την είδηση, ούτε και να την διαψεύσει όμως. 

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb