Celebs

Survivor: Ο Τσανγκ αποκαλύπτει τη συμμαχία Λάουρας με Κοκκινάκη

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2017

Survivor: Ο Τσανγκ αποκαλύπτει τη συμμαχία Λάουρας με Κοκκινάκη

Ιδιαίτερα εμφανής έχει γίνει και στους Μαχητές η συμπόρευση που έχουν στο Survivor η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης. Για να τους καταλάβει μέχρι και ο Ορέστης από την αντίπαλη ομάδα και να το συζητάει ευθέως με άλλους παίκτες από τους Μαχητές (Σπαλιάρας) και τους Διάσημους (Χρανιώτης, Ντάνος), καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι το θέμα τραβάει το ενδιαφέρον των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Πολλοί παρατήρησαν εδώ και μέρες ότι Λάουρα και Κοκκινάκης έχουν βρεθεί πολύ κοντά και ο πρώην διεθνής πολίστας στηρίζει όσο μπορεί την ξανθιά παρουσιάστρια, ειδικά στα αγωνίσματα.

Όμως, μετά την τελευταία ψηφοφορία που έγινε στους Διάσημους και η οποία είχε αποτέλεσμα την έξοδο του Λάμπρου Χούτου από το παιχνίδι, ενισχύθηκε η εντύπωση ότι οι δυο τους συνεννοήθηκαν, ώστε να προκύψει συγκεκριμένη σύνθεση προτεινομένων για αποχώρηση (Ντάνος, Χούτος, Κοκκινάκης, Λάουρα), που να ευνοεί την παραμονή των δύο τελευταίων.

Ο Ορέστης Τσανγκ, έστω και με μερικές μέρες καθυστέρηση, όπως ομολόγησε ο ίδιος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι Λάουρα και Κοκκινάκης συνεννοήθηκαν, με σκοπό να παραμείνουν και οι δύο στο παιχνίδι. Η συζήτηση με τους τρεις συμπαίκτες του είναι αποκαλυπτική.

Την ίδια ώρα, Κοκκινάκης και Λάουρα έδωσαν και νέες λαβές για να συνεχιστεί η φιλολογία περί στενών σχέσεων που έχουν αναπτύξει στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Στο πάρτι κάθισαν δίπλα δίπλα στον ίδιο καναπέ και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί και οι δύο με τα λευκά τους ρούχα.

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb